Descoperă noua eră
a fotografiei inteligente

A venit vremea să-ţi schimbi telefonul cu cel mai nou Huawei.
Tu pe care îl alegi?

694.00
Huawei P30
128GB
129.99
Pachet 42 (42€/lună)
Cameră

Cameră foto triplă Leica: 40 MP (obiectiv cu unghi larg, deschidere diafragmă f/1.8) + 16 MP (obiectiv cu unghi ultra-larg, deschidere diafragmă f/2.2) + 8 MP (obiectiv telefotografic, deschidere diafragmă f/2.4, OIS), permite focalizarea automată (focalizare laser, focalizare cu detecție de fază, focalizare cu detecție a contrastului), compatibilă cu AIS (funcția de stabilizare a imaginii prin IA HUAWEI).

Cameră foto frontală: 32 MP, deschidere diafragmă f/2.0

Memorie

6 GB RAM + 128 GB ROM

Baterie

Capacitate baterie: 3650 mAh

839.00
Huawei P30 Pro
128GB
259.99
Pachet 42 (42€/lună)
Cameră

Cameră foto cvadruplă Leica: 40 MP (obiectiv cu unghi larg, deschidere diafragmă f/1.6, OIS) + 20 MP (obiectiv cu unghi ultra-larg, deschidere diafragmă f/2.2) + 8 MP (obiectiv telefotografic, deschidere diafragmă f/3.4, OIS); Cameră foto HUAWEI Time-of-Flight (TOF) permite focalizarea automată (focalizare laser, focalizare cu detecție de fază, focalizare cu detecție a contrastului), compatibilă cu AIS (funcția de stabilizare a imaginii prin IA HUAWEI).

Cameră foto frontală: 32 MP, deschidere diafragmă f/2.0

Memorie

6 GB RAM + 128 GB ROM

8 GB RAM + 256 GB ROM

Baterie

Capacitate baterie: 4200 mAh

Cauți telefoane la ofertă sau abonamente cu minute și sms-uri nelimitate?

Ai ajuns în locul potrivit. Zilnic selectăm pentru tine cele mai bune oferte la smartphone-uri și abonamente. Promoții noi apar continuu, așa că te sfătuim să fii pe fază! Ai șanse mari să găsești, la preț redus, telefonul pe care ți-l dorești, cu un abonament potrivit pentru tine, cu minute sau SMS-uri nelimitate. iPhone, Samsung, Huawei sau Nokia? Indiferent care este brandul tău preferat, în Ofertă națională online vei găsi mereu prețuri reduse. Prețurile de achiziție încep de la 0 EUR.Profită chiar acum de oferte! Timpul este limitat!

 

Livrare gratuită pentru orice comandă

 

Posibilitatea de retur în 14 zile de la comandă

 

Cele mai bune oferte exclusiv onlineTraficul de net nelimitat pentru video, muzică, hărți și email e disponibil în aplicațiile și website-urile de video streaming (YouTube, HBO GO, VodafoneTV, Netflix, Vimeo), în aplicațiile și website-urile de social media & chat (Facebook, Facebook Messenger, Instagram, Whatsapp, Pinterest, Twitter, Tumblr și Viber), aplicațiile și website-urile de audio streaming (Apple Music, Tidal, Zonga), în aplicațiile de navigație și hărți (Google Maps, Apple Maps, Waze) și în aplicațiile de e-mail (Gmail, Exchange, Yahoo). Lista aplicațiilor și website-urilor este dinamică, putând suferi modificări. Traficul efectuat prin accesarea linkurilor externe din aplicațiile și website-urile de audio sau video streaming și social media nu este inclus.

Beneficiile naționale din abonamente pot fi folosite și în Spațiul Economic European (SEE), cu aplicarea politicii de utilizare rezonabilă. Limita pentru traficul de internet include și traficul pentru Social&Chat / Video / Music / Maps / Email Pass.

Ofertă națională valabilă in perioada 15-31 mai 2019 exclusiv pe www.vodafone.ro/shop, doar pentru persoane fizice, la trecerea numarului de cartela la abonament, cu abonamentele și opțiunile menționate.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Prețurile includ TVA.