Oferta 7
nelimitat
Mesaje şi apeluri video prin
+ şi alte aplicaţii
Minute
către Vodafone Italia
50.000 MB internet
pe mobil
*2000 minute sau SMS-uri
naționale din care,
400 minute
internaționale mobil
4.5€
Preț promoțional
Valabilitate
35 de zile

Completează câmpurile de mai jos și comandă cartela

Comanda ta va fi livrată în 24 de ore în București și 48 de ore în restul țării. Plata se face doar la livrare.

Te vom ține la curent cu starea comenzii, în fiecare pas, prin emailul completat în formularul de mai sus.

Bine de știut despre oferte

   

  Vrei și mai mult net?

  Poţi avea în plus, până la 50.000 MB/lună! Adu-i pe ai tăi în Smart Family și primiți fiecare până la 50.000 MB/lună! Descarcă aplicația Net Primești din Google Play sau App Store și începe să trimiți invitații către cei dragi! Află cum aici.

  Viteze Internet pe mobil

  Pentru ofertele la Cartelă viteza maximă estimată și promovată pentru internetul mobil este de 225 Mbps download și 50 Mbps upload, aferentă tehnologiei 4G și în aria de acoperire de aici. Vitezele depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile telefonului folosit și nu pot fi garantate.

  Pentru procedura de măsurare a vitezei de internet, utilizând mecanismul de monitorizare certificat de ANCOM, și pentru remedii în cazul constatării unor diferențe importante între performanța reală a vitezei și performanța indicată în contract poți găsi detalii aici.

  Pentru a naviga pe net în reţeaua 4G ai nevoie de un smartphone compatibil 4G, de un SIM compatibil 4G şi de o ofertă promoţională de minimum 5 euro credit. Dacă nu ai un SIM compatibil 4G, mergi în cel mai apropiat magazin Vodafone pentru a obţine unul gratuit.

  Roaming

  Ofertele 5, 6, 7, 8, 10 şi 12 includ beneficii disponibile doar național si nu au beneficii disponibile in roaming. Pentru oferte cu beneficii in roaming Spatiul Economic European si in afara Spatiului Economic European, te rugam sa consulti ofertele de aici.

  Apeluri internaționale

  Minutele internaționale pe mobil sunt disponibile către Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Franţa, Austria, Portugalia, Ungaria, SUA şi Canada cu excepția destinațiilor premium și speciale, disponibile aici

  Minutele naţionale sunt disponibile către toate reţelele din SUA şi Canada şi către reţelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia şi Ungaria.

  Deoarece tarifele de interconectare cu anumiți operatori internaţionali sunt mai mari decât cele standard, minutele tale internaţionale nu se vor consuma când suni către prefixele din această listă. Ele vor fi mereu taxate la tarife standard, pe care le poţi consulta aici. Lista poate fi oricând actualizată în cazul apariţiei unor noi operatori internaţionali sau în cazul schimbării politicii de interconectare.

  Activare și reînnoire

  Ofertele pot fi activate sau reînnoite din 25 septembrie 2018 până la 30 noiembrie 2018, cu posibilitate de prelungire. Toate tarifele sunt exprimate în euro credit. TVA-ul se aplică la achiziționarea sau la reîncărcarea Cartelei Vodafone.

Bine de știut Nelimitat Italia

   

  La opţiunile de minimum 6€ credit vorbeşti nelimitat cu Vodafone Italia.

  Pentru a vorbi gratuit cu cei dragi, trebuie să ai înregistrat fiecare număr din Vodafone Italia cu care vorbeşti nelimitat.

  Pentru înregistrarea numerelor, ai la dispoziţie:

  • SMS la 2800 cu numărul pe care doreşti să îl adaugi. Numărul trebuie să fie în formatul internaţional (începând cu 0039 pentru Italia)
  • *100# - Ramura „Internaţional” – apoi „Nelimitat Vodafone Italia”

  Poţi avea maximum 10 numere cu care să vorbeşti gratuit.

  Poți modifica numerele setate la *100# sau *222, în limita a 10 modificări/lună.

  Dacă unul din numerele preferate din Italia părăseşte reţeaua Vodafone, te vom anunţa prin SMS. În momentul în care vei primi SMS-ul, noi vom scoate acel număr din lista ta de numere preferate. Vei putea să vorbeşti în continuare cu acel număr din minutele internaţionale incluse în oferta activă pe contul tău.

  Condiţii de utilizare

  Indiferent ce alte oferte cu beneficii internaționale ai pe cont, când suni numerele preferate, vei utiliza oferta Nelimitat Italia.

  Poţi alege să vorbești nelimitat cu numerele mobile preferate din Vodafone Italia, exceptând numerele scurte sau numerele speciale folosite de comercianţi.

  Numerele din Vodafone Italia setate de tine nu ţin cont de lista de prefixe premium, taxate separat.

  Oferta este valabilă doar naţional. Nu poţi folosi din minutele nelimitate cât eşti plecat în afara ţării (în roaming).

  Nu poți înregistra un număr de telefon preferat dacă acesta este suspendat în rețea, telefonul respectiv este închis sau dacă nu este introdusă cartela în telefon.

  Vodafone România îşi rezervă dreptul de a întrerupe unilateral serviciile conform politicii de utilizare rezonabilă a serviciilor, care poate fi accesată aici.