N-ar fi minunat să primești
un cadou în fiecare lună?

Abonează-te la newsletter și surprizele se vor ține lanț!

Primești un voucher cadou, special ca să-ți cumperi accesorii recomandate din Magazinul Online Vodafone. În plus, poți să câștigi un Smartwatch Huawei W1.

 
 

Dacă ai cartelă și te abonezi la newsletterul Vodafone te bucuri de surprize

 

Te înscrii la newsletter în perioada 7 decembrie 2016 -7 februarie 2017 şi îţi confirmi abonarea dând click pe link-ul primit pe email.

 

Primești un voucher de 10 Lei pe care îl poți folosi în categoria ”Accesorii recomandate” până la 7 februarie 2017.

 

Intri automat în tragerea la sorţi* pentru unul dintre cele 10 Smartwatch-uri Huawei, în valoare de 388 euro!

Abonează-te acum la newsletter

Afli primul despre cele mai bune oferte şi primeşti voucherul cadou de 10 Lei, pentru categoria “Accesorii recomandate”.
În plus, ai şansa de a câştiga un Smartwatch Huawei W1.

* Email

* Număr telefon

* Nume

* Prenume

Regulamentul campaniei

 
*Campania se desfășoară în perioada 7 decembrie 2016 - 7 februarie 2017 și se adresează exclusiv clienților prepaid Vodafone. Abonarea la newsletter este gratuită și reprezintă acordul tău pentru a primi comunicări și oferte din partea Vodafone. Dacă te răzgândești, poți renunța oricând la comunicările noastre. Extragerile pentru alocarea Premiului se realizează în 2 etape: prima extragere are loc până la data de 20 ianuarie 2017, pentru toți participanții înscriși în concurs în perioada 7 decembrie 2016 - 7 ianuarie 2017 și a doua extragere are loc până la data de 20 februarie 2017 pentru toți participanții înscriși în perioada 8 ianuarie 2017 - 7 februarie 2017. Câştigătorii tombolei vor fi anunţaţi prin e-mail, telefonic şi vor fi afişaţi pe site-ul www.vodafone.ro.