Descoperă noua aplicație
My Vodafone

Abonament

Cu aplicația My Vodafone
ai totul la îndemână

Descoperă cât de simplu e să îți gestionezi contul, de oriunde și oricând.

Abonament

Cu aplicația My Vodafone
ai totul la îndemână

Descoperă cât de simplu e să îți gestionezi contul, de oriunde și oricând.

Cartela Vodafone

Noi opțiuni pentru tine în aplicația MyVodafone

Schimbare număr

Îți poti schimba numărul de telefon cu unul nou, aleator, sau cu unul preferat, pe care îl poți alege chiar tu. Nu e nevoie să-ți schimbi SIM-ul și nici să te deplasezi la un magazin.

Ofertă în avans

Rămâi conectat chiar și când nu reîncarci. Primești în avans credit pentru reînnoirea ofertei tale și ai la dispoziție 7 zile să reîncarci, ca să păstrezi oferta activă.

Schimbare cartelă SIM

La nevoie, dacă SIM-ul tău este defect sau dacă l-ai pierdut, îl poți schimba cu unul nou. Partea cea mai bună: păstrezi același număr de telefon.

Magazinul online

Cumpără un telefon nou, reînnoiește abonamentul, activează un abonament cu număr nou, schimbă Cartela pe abonament sau portează-te din altă rețea. Toate într-o clipă, direct din aplicație.

Mystery Box

Vara aceasta, să te joci Mystery Box e la fel de simplu, dar un pic mai special. Răspunzi la Întrebările Verii și primești cartonașe de colecție în plus. Descarcă My Vodafone și ești mai aproape de câștig.

 

TOBi. Noul asistent virtual

TOBi este asistentul tău virtual – e inteligent, știe foarte multe lucruri și e disponibil 24/7. TOBi îți poate răspunde la întrebări și te poate ajuta cu sugestii legate de serviciile Vodafone.

Nu știi cum îți poți recupera cartela SIM dacă ai pierdut-o? Vrei să știi cât durează portarea unui număr? Sau vrei să afli cât te costă un apel în roaming? TOBi e bucuros să te ajute.

Descoperă mai mult

Plată factură

Verifici, descarci și plătești factura instant, 100% securizat. În plus, ai acces la istoricul și la media facturilor din ultimele 6 luni, ca să îți poți gestiona ușor cheltuielile.

Reîncărcare

În siguranță și foarte simplu: alegi oțiunea „Reîncărcare” din meniu, alegi valoarea și metoda de plată – cu un card, cu voucher sau cu plata pe factură – și reincarci în mai puțin de 1 minut.

Detaliere apeluri

Ești tot timpul la curent cu istoricul convorbirilor tale. Verifici atât apelurile curente, cât și pe cele din factura precedentă și poți identifica imediat dacă și de unde ai un cost suplimentar.

Roaming

Activezi și dezactivezi serviciul, vezi dacă beneficiile tale sunt incluse în țara unde vei călători sau care sunt tarifele standard, dar și alte informații utile pentru călătoria ta.

© Vodafone România 2020