Se încarcă...

Asistență

Înapoi

Top 10 întrebări

 
Care este consumul de date al aplicației Horizon Go?

În cazul în care folosești Horizon Go prin intermediul unei conexiuni 3G, există posibilitatea de a genera trafic suplimentar de date și pot apărea costuri extra din partea operatorului tău de telefonie mobilă. Consumul de date poate varia de la un dispozitiv la altul, în funcție de o serie de factori, printre care și dimensiunea ecranului pe care urmărești canale TV online, prin Horizon Go. Consumul mediu estimat este de 10 MB/minut.

 
 
   
În ce măsură afectează viteza de internet streaming-ul?

În cazul în care calitatea conexiunii tale la internet este afectată, aplicația va funcționa în continuare. Cu toate acestea, dacă viteza de internet scade, calitatea streaming-ului va fi și ea afectată.

 
 
   
De ce primesc mesajul "Din păcate, acest program nu poate fi urmărit momentan, întrucât canalul TV nu permite transmisia acestuia în mediul online."?

Acest mesaj de eroare este afișat atunci cand pentru emisiunea sau filmul difuzat nu există drepturi de transmisie in mediul online.

 
 
   
Ce este HBO Go?

HBO Go este un serviciu oferit prin intermediul operatorilor autorizați, care îți oferă acces nelimitat la filme și seriale premium pe PC, telefon, tabletă și anumite modele de smart TV. Cu HBO Go poți viziona serialele originale HBO preferate, filme de succes, comedii, documentare și materiale speciale din spatele camerei de filmat - ori de câte ori și oriunde dorești.

 
 
   
Toate producțiile noi de la HBO sunt disponibile și pe HBO Go?

Da, majoritatea producțiilor noi vor fi disponibile și pe HBO GO, precum și sute de alte titluri, de la filme de succes și documentare, la programe originale HBO, premiate în cadrul galelor de film.

 
 
   
Trebuie să-mi fac abonament la HBO ca să urmăresc un titlu pe HBO Go?

HBO GO este disponibil:

  • clienților care au activ serviciul de televiziune și extraopțiunea de televiziune HBO sau MAXPAK
  • persoanelor care achizitioneaza HBO GO, direct de pe www.hbogo.ro si nu printr-un operator de telecom
 
 
   
Pot să folosesc HBO Go în străinătate?

Da, HBO respectă reglementările europene în ceea ce privește portabilitatea și HBO GO poate fi urmărit acum oriunde în Uniunea Europeană (și în EEA - Spațiul Economic European) cu abonamentul din România.

 
 
   
Pot folosi același abonament HBO Go pe mai multe dispozitive?

Da, poți adăuga până la 5 dispozitive.

 
 
   
Am atins numărul maxim de dispozitive pe care le pot adăuga contului meu. Ce pot să fac?

În caz că ai activat numărul maxim de terminale, poți șterge oricare dintre dispozitivele deja înregistrate din setările contului. Nu poți adăuga din nou același dispozitiv timp de 48 de ore.

 
 
   
Cum mă conectez după achiziționarea pachetului HBO?

Este necesar să iti creezi un cont in aplicatia My Vodafone Fix și TV în situația în care nu ai deja unul. Pentru creare cont apasa aici

Se accesează https://hbogo.ro/ - Utilizator nou -> Activează -> Logare cu credențialele contului My Vodafone Fix & TV. Poti accesa pasii de logare consultand documentul incarcat aici

Ulterior, poți accesa contul doar folosind butonul de Autentificare.

Sau HBO GO poate fi utilizat pe smartphone, tabletă, Smart TV, Apple TV, Chromecast, console (XBOX/ Playstation). Verifică aici mai multe despre device-urile compatibile și specificațiile minime.