Se încarcă...

Asistență

Înapoi

Top 10 întrebări

 
Cum funcţionează aplicaţia Kids?

Deschide aplicația Kids apăsând tasta galbenă de pe telecomandă sau din meniu, zona APLICAȚII. Mai întâi aceasta va rula un videoclip introductiv pentru a te familiariza cu modul în care funcționează aplicația. Pentru a crea un profil va trebui să alegi un caracter, apoi vârsta și numele copilului. Odată setat profilul mediaboxul Vodafone TV va afișă conținut adaptat vârstei selectate. În secțiunea Control Parental poți gestiona intervalul orar în care copilul nu va avea acces la conținutul aplicației. La orice modificare de setări control parental sau interval de vizionare mediaboxul va solicita codul PIN. Dacă mediaboxul a fost oprit în modul Kids, acesta va porni după stand-by tot în modul kids. Pentru a ieși din aplicație mediaboxul va solicita codul PIN.

 
 
   
Cum funcţionează "Push to TV"?

Aplicaţia pentru mobil / tabletă Vodafone TV poate comunica interactiv cu mediaboxul tău. Cu ajutorul funcției Push to TV poți pune conținutul din aplicația mobila direct pe televizorul tău, indiferent dacă acesta este Smart sau nu, prin intermediul mediaboxului Vodafone TV cu o simplă apăsare de buton.

Pentru o funcționare corectă este necesar să fie îndeplinite câteva condiții:

  • Telefonul mobil / tableta pe care ești conectat cu contul tău My Vodafone / My Vodafone Fix & TV să fie conectate în aceeași rețea în care este conectat mediaboxul.
  • Daca sunteți client de servicii fixe trebuie să vă autentificați cu contul de My Vodafone Fix & TV (my UPC)
  • Dacă nu sunteți client de servicii fixe Vodafone trebuie să vă autentificați cu contul de My Vodafone (mobile)
 
 
   
Pot folosi funcţia Push to TV pentru filme din ON Demand?

Da, poți folosi aplicaţia pentru mobil / tabletă Vodafone TV pentru a alege un film din secțiunea ON DEMAND, apoi îl poți trimite la TV apăsând butonul Push to TV, urmat de Conectare și mai apoi Trimite.

 
 
   
Pot folosi funcţia Push to TV pentru emisiuni ce rulează live?

Da, poți începe vizionarea unui program ce rulează live pe mobil / tabletă, iar apoi să continui vizonarea pe TV folosind butonul Push to TV. De asemenea, poți reveni înapoi pe mobil apăsând butonul Deconectare din aplicația mobilă.

 
 
   
Pot pune pauză folosind aplicația pt mobil / tabletă după ce am apăsat butonul Push to TV?

Da, odată ce ai apăsat butonul Push to TV poți controla redarea conținutului pe TV folosind butoanele Play/Pause sau Restart direct din aplicația mobilă. Acțiunile pe care le vei face în aplicația mobilă vor avea aplicabilitate pe TV.

 
 
   
Pot derula înainte / înapoi folosind aplicația pt mobil / tabletă după ce am apăsat butonul Push to TV?

Da, odată ce ai apăsat butonul Push to TV poți controla redarea conținutului pe TV folosind butoanele Play/Pause sau Restart direct din aplicația mobila. De asemenea, poți derula înainte / înapoi trăgând de bara de progres a evenimentului din aplicația mobila iar acțiunile vor avea aplicabilitate pe TV.

 
 
   
Pot accesa o altă emisiune de pe mobil odată ce am apăsat butonul Push to TV, iar pe mediabox rulează deja ceva?

Da, odată ce ai apăsat butonul Push to TV poți reveni înapoi pe mobil să cauți alt conținut interesant pentru tine, chiar dacă pe mediaboxul Vodafone TV rulează deja ceva.

 
 
   
Pot continua vizionarea pe mobil, exact de unde am oprit vizionarea pe mediabox?

Desigur, dacă nu ai vizionat filmul până la sfârșit pe mediabox, și vei deschide același film din aplicația mobilă, momentul unde ai rămas cu vizionarea pe mediabox va fi marcat pe bara de progres cu simbolul (de pus simbolul).

 
 
   
Pot trimite conţinut din aplicaţii partenere (Netflix, Youtube) de pe mobil pe mediabox?

Da, este nevoie să deschizi aplicaţia mobilă (ex. Netflix), să apeşi butonul "cast" (de pus simbolul) şi apoi să selectezi echipamentul tău (Sagemcom_Dxl……) urmat de Sign In.

 
 
   
Pot trimite poze / videoclipuri personale de pe telefonul mobil / tabletă pe mediabox?

Nu, din pacate această funcţionalitate nu este suportată în acest moment.