Se încarcă...

Asistență

Înapoi

Media Box Horizon

 
Care este codul PIN standard?

Codul PIN standard este 0000.

 
 
   
Cum pot folosi portalul de aplicații?

Pentru a accesa Portalul de Aplicații este necesar să conectezi mediabox-ul Horizon la modemul de Internet folosind cablul Ethernet primit în cutia mediabox-ului.

 
 
   
Cum pot selecta și renumerota canalele mele preferate?

Selectează SETĂRI în Meniul Principal, apoi PREFERINȚE/ CANALE PREFERATE pentru a seta și renumerota canalele preferate. Poți de asemenea să apeși OK de două ori în timp ce vizionezi orice canal TV pentru a salva un canal favorit direct din meniu.

În meniul OPȚIUNI SUPLIMENTARE poți alege să navighezi printre canalele tale favorite selectând NAVIGARE DOAR PRIN CANALELE FAVORITE.

 
 
   
Unde pot găsi înregistrările mele pe mediabox?

Accesează LIBRARIE din Meniul Principal și selectează ÎNREGISTRĂRI EXISTENTE. De asemenea, poți apăsa tasta "RECORDED LIST" de pe telecomandă pentru a deschide lista direct.

 
 
   
Cum pot reduce timpul de pornire al mediabox-ului?

Mediabox-ul oferă două opțiuni pentru consumul de energie în modul standby (SETARI > PREFERINTE > CONSUM ENERGETIC IN STANDBY)

NORMAL: atunci când selectezi această opțiune mediabox-ul va porni în câteva secunde, dar consumă mai multă energie electrică când este în modul standby

ECO: în acest mod mediabox-ul consumă mai puțină energie în standby, însă pornirea va dura mai mult.

 
 
   

Pentru a beneficia de funcționalitatea Replay și de Portal de aplicații, precum și de ghidul TV extins este necesar ca mediaboxul să fie conectat la Internet. Dacă mediaboxul nu este conectat la Internet te vei putea bucura în continuare de funcționalitățile standard.

 
 
   
Cum pot actualiza software-ul de pe mediabox-ul Horizon?

Nu este nevoie să faci nimic în acest sens. Actualizarea se realizează în mod automat în timpul nopții dacă mediabox-ul este conectat la sursa de energie electrică și rețeaua fixă Vodafone. Dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite, actualizarea se va efectua la prima pornire a mediabox-ului.

 
 
   
Cum pot optimiza imaginea redată pe televizor când mediabox-ul este conectat prin cablu SCART?

Când conectezi mediabox-ul la televizor printr-un cablu SCART nu toate textele pot fi ușor de citit. Poti optimiza imaginea prin selectarea opțiunii SCART când parcurgi pașii de instalare sau poți selecta SETĂRI > SETĂRI AVANSATE> OPTIMIZARE HDMI / SCART.

 
 
   
Pot înregistra un program în timp ce vizualizez altul?

Din păcate această funcționalitate nu este disponibilă deoarece mediabox-ul dispune de un singur tuner DVB-C.

 
 
   
Pot viziona programele înregistrate pe Hard Disk pe un alt dispozitiv?

Nu, conținutul este protejat, iar vizionarea este permisă exclusiv pe mediabox-ul pe care a fost facută înregistrarea.