Se încarcă...

Asistență

Înapoi

Cum scanez grila de canale? / Căutare manuală

Pe parcursul procesului de scanare manuală, in momentul in care este gasit un program, procesul de scanare se opreste. Pentru memorarea canalului gasit pe o anumita pozitie, este necesar sa tastezi pozitia dorita si sa confirmi memorarea canalului pe aceasta pozitie. Dupa ce ai memorat un canal pe o anumita pozitie, reia procesul de scanare si memoreaza celelalte canale gasite pe pozitiile dorite. Anumite marci si modele de televizoare iti permit introducerea frecventei canalului cautat, folosind tastele numerice. Pe anumite canale este posibil sa remarci lipsa sunetului din cauza trecerii in standardul B/G. Va trebui sa te asiguri ca standardul de sunet selectat in meniul televizorului este B/G sau PAL B/G si sa efectuezi cautarea automata a canalelor, conform instructiunilor de mai sus.

Pentru informatii suplimentare privind modalitatea de memorare a canalelor analogice, te rugam sa consulti manualul de utilizare al televizorului tau.

Pentru a porni căutarea manuală, te rugăm să urmezi pașii de mai jos:

Pasul 1

Apasă butonul "MENU" de pe telecomanda televizorului tău. Se va deschide meniul televizorului.

Pasul 2

Folosind tastele de navigare, alege optiunea "Memorare manuala"/ "Reglaj manual"/ "Configurare canal" ("Manual tuning") si apasa tasta "OK".

Anumite modele de televizoare solicita confirmarea altor optiuni:

  • tipul de canale (analogic si/sau digital) - in astfel de situatii, iti recomandam sa scanezi atat canalele analogice, cat si cele digitale.
  • operatorul - alege Vodafone, daca este disponibil în lista de operatori. Daca Vodafone nu este disponibil in lista, alege "Altul" ("Other")
  • parametri de retea - este recomandat ca acesti parametri sa nu fie modificati
  • tara/zona - alege Romania sau Europa.