Se încarcă...

Asistență

Înapoi

Servicii fixe și TV

 
Ce este Kit-ul Wi-Fi Booster?

Wi-Fi Booster împreună cu modemul Connect Box de la Vodafone iţi oferă o experienţă unică şi optimă de conectare astfel încât toate echipamentele tale (TV, receiver HD, laptop/desktop, tabletă, telefoane, TV, consolă jocuri etc) să fie conectate la Wi-Fi. Access Pointul Wi-Fi Booster se sincronizeaza cu modemul Connect Box şi astfel vei avea o singură reţea Wi-Fi în toata casa.

Este un kit format dintr-un adaptor și un amplificator, care transformă rețeaua electrică într-o conexiune la internet. Astfel, poți extinde semnalul Wi-Fi în orice colț al casei.

Mai mult, amplificatorul pentru captarea semnalului Wi-Fi la mansardă, la subsol sau în orice colţ al casei are disponibil şi un port Ethernet pe care îl poţi folosi pentru conectarea receiverului tau HD.

 
 
   
Pot conecta Kit-ul Wi-Fi Booster la un cablu prelungitor?

Este recomandat să cuplezi adaptorul și amplificatorul direct la prizele de perete, fără prelungitoare, deoarece are un impact semnificativ asupra performanței. Conectează mai întâi amplificatorul / adaptorul și după aceea întrodu cablul prelungitorului în priza integrată.

 
 
   
Ghiduri pentru modelele PG9073LG și PG9072LG

Click aici pentru a consulta ghidul de instalare rapida.

Click aici pentru semnificația LED-urilor.

 
 
   
Ghid pentru model AP7465CE

Click aici pentru a consulta ghidul de instalare rapida.

Click aici pentru semnificația LED-urilor.

 
 
   
Pot beneficia de IP Static? Ce trebuie sa fac pentru a avea IP Static?

Clienții Vodafone (persoane fizice) nu beneficiază de IP static. IP-urile statice sunt disponibile doar clienților care încheie contracte pe persoană juridică.

 
 
   
Setări IP, DNS și Proxy

Setarea de IP și DNS trebuie să fie obținută automat.

De asemenea, asigură-te că în setările browserului nu este bifată opțiunea de a folosi Proxy. Selectează meniul Tools din browser-ul pe care îl folosești după care alege opțiunea Internet Options. În noua fereastră deschisă selectează tab-ul Connections și apoi opțiunea Lan Settings. În noua fereastră nici una dintre cele 3 opțiuni existente nu trebuie să fie bifate. Opțiunile sunt: "Automatically detect settings/ Use automatic configuration script/ Use a proxy server for your LAN"

 
 
   
Care este limita pentru traficul de date?

Conexiune fixe de Internet oferite de noi nu au nicio limitare a traficului de date.

Vitezele sunt de tip best effort.

 
 
   
Câte calculatoare pot conecta la modemul Wi-Fi?

Prin fir se pot conecta până la 4 calculatoare, iar wireless până la 249, cu precizarea că performanțele rețelei sunt invers proporționale cu numărul echipamentelor.

 
 
   
Care este raza de acoperire Wi-Fi?

Distanța teoretică în interior este de până la 30 metri, iar în exterior de până la 90 metri.

Fiind vorba despre o conexiune prin unde radio, raza de acoperire este influențată de obstacolele întâlnite (spre exemplu pereții sau mobilierul), precum și de interferențele cu alte unde radio.

 
 
   
Cum se poate dezactiva modulul wireless?

Deschide un browser și accesează pagina de administrare a modemului tău - http://192.168.0.1

Parola pentru administrare este scrisă pe eticheta modemului. În cazul în care ai schimbat parola si nu ți-o poți aminti trebuie resetat modemul.

Click aici pentru a accesa ghidul de utilizare pentru modemul tău.

Click pe Wireless – Basic

Din câmpul Access Point selectează Disabled