Se încarcă...

Asistență

Înapoi

Pot beneficia de minutele, SMS-urile sau traficul de internet din ţară atunci când sunt în străinătate?

Daca esti abonat Vodafone:

Da, dacă abonamentul tău este compatibil cu serviciul de Roaming, poţi efectua apeluri către Romania sau către ţara în care te afli utilizând beneficiile naţionale incluse în oferta în orice ţară din Spaţiul Economic European, în limita Politicii de Utilizare Rezonabilă. Regăseşti mai multe detalii accesând link-ul de aici.

Dacă ţara în care călătoresti nu se află in Spaţiul Economic European, poţi activa o extraopţiune de Roaming pe zi sau Roaming extins de aici. Este extrem de important să te asiguri că Extraopţiunea activată poate fi utilizată în ţara în care te afli. În lipsa unei extraopţiuni de Roaming, serviciile vor fi taxate conform tarifelor standard de aici.

Dacă esti utilizator de cartela:

Da, dacă nu ai o extraopţiune naţionala activă pe cont deoarece acestea nu sunt compatibile cu serviciul de Roaming.

Poţi utiliza serviciile la tarife standard conform tabelului de aici. Dacă ţara în care călătoreşti se află in Spaţiul Economic European, poţi activa o extraoptiune cu beneficii incluse şi in Roaming de aici.

Extraopţiunile compatibile cu serviciul de Roaming pot fi activate prin intermediul contului My Vodafone sau al meniului *100#, Ramura “Roaming > Activează oferte roaming”.