Se încarcă...

Asistență

Înapoi

Cum plătesc produsele din coşul de cumpărături?

Poți plăti produsele din coșul de cumpărături alegând una dintre cele trei variante:

Plata online, cu un card bancar

Simplu, în deplină siguranță și fără comisioane, cu orice card emis sub sigla VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro (cu un cod de siguranță CVV/CVC).

Tranzacția se face prin intermediul platformei autorizate a partenerului nostru PayU. Vodafone nu are acces și nu stochează datele cardului tău.

După adăugarea produselor dorite în coș și după completarea datelor tale personale:

  • Selectează modalitatea de plată și apasă Trimite comanda.
  • Completează datele cardului tău în noua fereastra PayU deschisă și apasă Plătește.
  • Introdu și validează codul 3D Secure pentru finalizarea tranzacției.

Tranzacția finalizată cu succes îți va fi confirmată și prin email. În cazul in care plata nu este validată, vei fi notificat atât în fereastra PayU, cât și prin email.

Plata în rate, online, cu un card de credit

Indiferent de valoarea produselor, poți alege plata în rate fără dobândă (între 2 și 36 rate), dacă ai un card de credit de la una dintre băncile partenere. Înainte de a alege această variantă, te rugăm să te informezi cu privire la condițiile băncii emitente a cardului tău de credit.

Plata la livrare

Dacă alegi această variantă, ai două opțiuni de plată atunci când primești comanda, și poți alege pe loc:

  • cu cardul*, direct la curier, plata integrală sau în rate. Plata în rate se poate face doar cu un card de credit al unei bănci partenere.
  • în numerar. În această perioadă, îți recomandăm să eviți contactul cu bancnotele, pentru a te proteja pe tine și pe cei din jurul tău.

*Momentan, această variantă nu este disponibilă în următoarele 26 de localități: Alexandria, Bacău, Bârlad, Caracal, Câmpeni, Câmpia Turzii, Cluj-Napoca, Florești, Focșani, Galați, Găești, Huedin, Huși, Luduș, Marghita, Orăștie, Pitești, Roșiori de Vede, Slatina, Tecuci, Târgoviște, Turnu Măgurele, Urziceni, Vaslui, Vălenii de Munte, Videle.