Se încarcă...

Asistență

Înapoi

Care sunt actele de care am nevoie pentru a încheia un contract nou online?

Dacă vrei să faci un abonament nou sau să treci de la Cartela Vodafone la abonament

Ai nevoie doar de cartea de identitate (CI). În anumite situații, este posibil să îți solicităm o copie după permisul de conducere sau o copie după contractul de proprietar al locuinței.

Pentru a încheia un contract online, este necesar să atașezi o poză clară după CI în pagina dedicată. Nu-ți face griji, transferul e securizat și vom folosi copia CI doar pentru acest scop. O vom șterge definitiv după încheierea contractului. Vrem să ne asigurăm că identitatea ta nu a fost compromisă, că datele sunt corecte și că nu sunt folosite de cineva rău intenționat, exact așa cum facem în oricare dintre magazinele Vodafone, unde colegii noștri verifică vizual CI pentru confirmarea identității tale.

La livrarea comenzii, curierul îți va preda coletul doar pe baza cărții de identitate.

Dacă vrei să te portezi în rețeaua noastră

Ai nevoie de:

  • cartea de identitate (CI)
  • cererea de portare tip, pe care o poți descărca de aici
  • o copie (scanată sau PDF) după ultima factură emisă pentru numărul pe care vrei să îl portezi (dacă portezi un număr de abonament)
  • o poză a cartelei SIM prepaid (dacă portezi un număr de cartelă prepaid)

Îți putem solicita oricare dintre aceste documente în stadii diferite ale procesării comenzii, de aceea te rugăm să urmărești cu atenție comunicările noastre prin email, SMS sau telefonic.

În cazul în care întâmpinăm erori tehnice sau suspiciuni de fraudă, după ce vom verifica cu minuțiozitate toate detaliile, este posibil să refuzăm livrarea comenzii. În urma acestei decizii, îți vom returna integral orice sumă de bani pe care ai achitat-o în avans, în termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data la care ai primit informarea despre această situație.