Se încarcă...

Asistență

Înapoi

Oferta în avans

 
Serviciul este valabil și pentru ofertele cu beneficii în roaming?

Da, serviciul este valabil și pentru ofertele cu beneficii în roaming, fiind disponibil în aceleași condiții pentru toți clienții existenți dar și pentru cei noi care au făcut cel puțin 2 reînnoiri consecutive ale ofertei.

 
 
   
Trebuie să plătesc vreo taxă la returnarea creditului primit în avans?

Creditul primit în avans este scăzut automat din următoarea reîncărcare. Nu se percepe nicio taxa pentru această operațiune, Serviciul Oferta în avans fiind GRATUIT

 
 
   
De ce mi-ați activat un serviciu care nu îmi este necesar? Daca aveam nevoie de credit, reîncărcăm Cartela.

Oferta în avans s-a activat cu acordul dvs, prin SMS-ul trimis de dvs la numărul 366. În plus serviciul va oferă posibilitatea să reactivati oferta chiar și în situația în care nu aveți credit suficient și nici timp să efectuați reîncărcarea în acel moment. Însă nu este cazul să va îngrijorați, dacă nu doriți să beneficiați de acest serviciu îl puteți oricând dezactiva trimițând SMS gratuit de pe cartelă dvs Vodafone cu textul STOP la 366.

 
 
   
Ce presupune serviciul Oferta în avans?

Serviciul “Oferta în avans” dă posibilitatea de a reînnoi oferta existentă pe cont chiar și în situația în care nu există credit suficient. Serviciul se poate activa prin SMS cu textul DA la 366 atât de către clienții existenți, cât și de cei noi care au avut pe cont cel puțin 2 reînnoiri consecutive ale ofertei. Oferta se poate activa chiar și atunci când nu există suficient credit pe cont, restituirea eurocreditului putând fi facută în termen de 7 zile, dupa care, fiecare zi de întârziere pînă la reîncărcare, se scade din valabilitatea ofertei fără a putea folosi beneficiile.

 
 
   
De ce se scade din valabilitatea ofertei dacă reîncarc cu întârziere?

La momentul activării ofertei în avans, aceasta se activează cu toate beneficiile și implicit cu valabilitatea aferentă. Aveți timp 7 zile să restituiți creditul primit în avans, prin reîncărcare, pentru a menține oferta activă și implicit pentru a putea utiliza beneficiile pe toată durata valabilității acesteia.