Se încarcă...

Asistență

Înapoi

Program de loialitate

 
Ce valoare are 1 punct de loialitate?

Un punct de loialitate valorează 0,01 € cu TVA inclus.

 
 
   
După ce criterii sunt încadrat într-o grupă de loialitate?

Încadrarea într-o anumită categorie de loialitate se face în funcţie de vechimea ta în reţea şi de valoarea medie a facturilor tale din ultimele 6 luni. În plus, poți trece automat în următoarea grupă de loialitate dacă folosești concomitent un abonament de voce mobilă, unul de voce fixă și unul de internet mobil broadband. Detalii suplimentare despre program găsești aici.

 
 
   
Cum se acordă punctele de loialitate?

In fiecare lună primeşti un număr de puncte egal cu valoarea serviciilor de comunicaţii de pe factura ta în EUR, fără TVA (pentru detalii verifică “Termeni şi condiţii”). La acestea se adaugă bonusul de puncte aferent grupei de loialitate din care faci parte (Silver, Gold sau Platinum).

De asemenea, primești puncte de loialitate și dacă achiziționezi accesorii din magazinele Vodafone, în aceleasi condiții - 1 punct de loialitate pentru 1 EUR fără TVA achitat pentru accesorii, la care se adaugă bonusul de puncte acordat pentru grupa de loialitate din care faci parte.

 
 
   
Pot achiziţiona mai multe telefoane la preţ redus dacă am suficiente puncte?

Prin programul Vodafone pentru Tine îți poți înlocui telefonul cu 3 luni înainte de îndeplinirea perioadei contractuale iar dacă ai mai multe numere de telefon eligibile mai poţi achiziţiona oricând un telefon la preț nesubvenţionat, din punctele rămase .

 
 
   
Unde pot vedea câte puncte de loialitate am acumulat?
  • în Aplicatia My Vodafone > Program Loialitate > Puncte loialitate
  • în contul tău My Vodafone, ramura Factura > Puncte de loialitate
  • apelezi gratuit la *100# și accesezi secţiunea Loialitate > Puncte de loialitate;
  • apelezi gratuit la *222, apoi spui "vreau să știu câte puncte de loialitate am"
 
 
   
Cum pot să-mi schimb sau să-mi resetez parola pentru punctele de loialitate?
  • apelează gratuit *100#, secțiunea Vodafone pentru Tine - Modifică parola sau Vodafone pentru Tine - Resetare parolă loialitate;
  • apelezi gratuit *222, apoi spui ghidului "vreau resetarea parolei vodafone pentru tine".
 
 
   
Ce pot face cu punctele de loialitate acumulate şi după cât timp le pot folosi?

Acumulezi puncte de loialitate încă de la prima factură şi le poţi folosi imediat ce ai împlinit 9 luni în reţeaua Vodafone. Detalii complete despre programul Vodafone pentru Tine găseşti aici.

Punctele de loialitate sunt valabile pe o perioadă de 24 luni începând din momentul acumulării acestora. În cazul în care cele mai vechi puncte ating perioada de 24 luni , acestea vor expira, însă vei fi notificat pe factură cu o lună înainte despre numărul de puncte retrase.
Poți afla ușor și rapid câte puncte ai acumulat, în aplicația My Vodafone sau în contul tău My Vodafone.