Apple iPhone XR Negru 64GB
cu abonament RED Infinity 25

Comanda va fi livrată începând cu data de 15 noiembrie 2019

Apple iPhone XR Negru 64GB
cu abonament RED Infinity 25

Comanda va fi livrată începând cu data de 15 noiembrie 2019

de la

Avans

21EUR

810 EUR (-32%)
Rat─â

22EUR

48 EUR extra-reducere + NETFLIX cadou 12 luni

Dacă ești client UPC, ăsta e modul nostru de a spune "Bine ai venit!". Cum se aplică?

Livrare gratuit─â
Discount 5x valoare abonament exclusiv online
Prima re╚Ťea 5G ├«n Rom├ónia
Verificat. Testat. Garantat Vodafone

Detalii pachet

Detalii pachet

Un telefon sclipitor din toate
punctele de vedere.

Ecran Liquid Retina - cel mai avansat LCD din domeniu. Face ID ┼či mai rapid. Cel mai inteligent ┼či mai puternic cip pe care ├«l are un telefon. O camer─â revolu┼úionar─â.

6.1ÔÇŁ Ecran

1792 x 828 Rezolu╚Ťie

16M Culori

iPhone XR front


Îţi prezentăm Liquid Retina.

Noul ecran de 6,1" iPhone XR este cel mai avansat LCD din domeniu. Designul retroiluminat inovator permite ecranului s─â se ├«ntind─â p├ón─â la col┼úuri. A┼ča c─â po┼úi vedea culori realiste de la o margine superb─â la alta.Materiale excepţionale.

Cea mai rezistent─â fa┼úad─â din sticl─â ├«nt├ólnit─â vreodat─â la un telefon. Benzi-contur de cea mai mare precizie, f─âcute din aluminiu folosit ├«n aeronautic─â. Telefonul este rezistent la ap─â ┼či praf.

iPhone XR materiale


Face ID Avansat.

Siguran┼úa e simpl─â c├ónd fa┼úa ta e parola ta. ├«┼úi po┼úi debloca iPhone-ul, accesezi aplica┼úii, conturi ┼či multe altele, cu doar o privire. Este cea mai sigur─â autentificare facial─â v─âzut─â vreodat─â la un telefon. Iar acum e ┼či mai rapid─â.Cip inteligent A12 Bionic.

Acesta este cel mai puternic ┼či mai inteligent cip care a intrat vreodat─â ├«n construc┼úia unui smart┬şphone, ├«mpreun─â cu procesorul Neural Engine de ultim─â genera┼úie. Ai parte de experien┼úe uimitoare de realitate augmentat─â. Portrete incredibile, plus vitez─â ┼či fluiditate orice ai face.

iPhone XR Procesor


Cameră revoluţionară.

Cea mai popular─â camer─â din lume tocmai deschide o nou─â er─â ├«n fotografie. Totul se ├«nt├ómpl─â printr-un senzor inovator care lucreaz─â ├«mpreun─â cu ISP ┼či cu Neural Engine, ca ├«n final tu s─â faci fotografii cum nu s-au mai v─âzut.

iPhone XR Camera