N-ai putut să
reîncarci la timp?
Intră în aplicația
My Vodafone
Meniul Rapid
Trimite SMS
cu DA la 366
Îți reactivăm Oferta în avans,
iar tu ai 7 zile să reîncarci

Dacă n-ai reîncărcat, din a 8-a zi ți se va scădea din valabilitatea opțiunii fiecare zi care trece fără să reîncarci. Vei putea folosi din nou beneficiile Ofertei după ce returnezi creditul primit în avans.

Astfel, rămâi conectat chiar și când nu poți să reîncarci!

Serviciul "Ofertă în avans" este disponibil pentru numărul tău după ce ai avut pe cont cel puțin două reînnoiri consecutive ale ofertei. Valoarea maximă a Euro creditului acordat pentru "Oferta în avans" este de 15€.

Descarcă aplicația
My Vodafone

Alege-ți una dintre ofertele în care ai, lunar, de la

60.000 MB

Bine de știut
Disponibilitate

Serviciul "Ofertă în avans" este disponibil pentru numărul tău după ce ai avut pe cont cel puțin două reînnoiri consecutive ale ofertei. Valoarea maximă a Euro creditului acordat pentru "Oferta în avans" este de 15€.

Accesul la serviciu

Ai acces la serviciul "Ofertă în avans" prin activarea acestuia din aplicatia My Vodafone, Meniul Rapid sau prin trimiterea unui SMS gratuit de pe Cartela Vodafone cu textul DA la numărul 366. Vei avea acces la acest serviciu doar după ce ai avut cel puțin două reînnoiri consecutive ale unei oferte pe Cartela ta Vodafone. De exemplu: dacă ai pe cont o ofertă de 6 euro credit și aceeași ofertă de 6 euro credit a fost reînnoită de două ori, fără pauză între oferte, pe acel număr, atunci oferta ta este eligibilă pentru serviciul "Ofertă în avans".

Cum funcționează

Intra in aplicatia My Vodafone, Meniul Rapid si activeaza-ti serviciul sau trimite SMS gratuit cu textul "DA" la 366 și primești confirmarea de activare a serviciului "Ofertă în avans".

Exemplu

Numărul tău de Cartela Vodafone a avut până acum două reînnoiri ale ofertei de 6 Euro credit și în ultima zi cu ofertă activă, ai pe cont 2 Euro credit. În această zi vei primi un SMS de la Vodafone pentru reactivarea automată a ofertei existente, chiar dacă nu ai credit suficient în cont. Dacă trimiți DA prin SMS la 366, oferta se va reactiva automat și va trebui să reîncarci diferența de 4 euro credit oferită în avans în următoarele 7 zile, valabilitatea ofertei începând odată cu reactivarea automată a ofertei. Dacă în a 6-a zi de la activare, nu ai efectuat reîncărcarea necesară, vei primi un SMS de reamintire și dacă nu reîncarci nici în a 7-a zi, începând cu a 8-a zi serviciile vor fi suspendate până la reîncărcarea necesară. Atunci când vei efectua reîncărcarea cu diferența de euro credit (în acest exemplu, 4 euro credit), vei putea folosi din nou beneficiile din oferta pentru perioada de valabilitate rămasă de la dată reactivării automate.

Important

Dacă nu ai reușit să returnezi crediul primit în avans pentru reînnoirea ofertei tale în 90 de zile,  accesul la serviciul Ofertă în avans va fi restricționat pentru o perioadă de 180 de zile.
Începând cu data 27.04.2021, dacă ești înscris în serviciul “Ofertă în avans” vei putea folosi datele mobile doar atunci când ai o ofertă activă pe cont și beneficii de date mobile disponibile. Această regulă se aplică și pentru călătoriile în străînătate, fiind necesară o ofertă cu beneficii în roaming.

Dezactivare

Poți dezactiva oricând serviciul "Ofertă în avans" din aplicatia My Vodafone, Meniul Rapid sau trimițând SMS gratuit de pe Cartela ta Vodafone cu textul STOP la 366

Prețul

Serviciul "Ofertă în avans" este gratuit: vei restitui exact suma primită pentru reînnoirea în avans a ofertei. Vodafone nu percepe nicio taxă suplimentară sau comision (de exemplu, dacă ai 2 euro credit pe cont la activarea automată a unei oferte de 6 euro credit, atunci va trebui să returnezi diferența până la 6 euro credit, adică exact 4 euro credit).

© Vodafone România 2021