21€
rată lunară / 24 luni
Ecran dual edge Super AMOLED
 
Memorie 128 GB
 
Cameră de 12 MP
 
Procesor Octa-Core 2.7GHz,1.7GHz

RED Executive Booster

48€ / lună

 • 40 gb

 • Nelimitat

  (minute/SMS) naționale și internaționale SEE fix și în roaming SEE
 • 1800

  (minute/SMS) internaţionale SEE mobil
 • 700

  (minute/SMS) internaţionale în restul lumii
 • roaming

  (valabile în restul lumii)

  600

  unități (minute efectuate, minute primite, SMS)

  2.5 GB

Internet fără limite, național și în Roaming SEE in

Sună-ți consultantul Vodafone sau contactează-ne la numărul de telefon 0372 140 066. Ne poți trimite solicitarea ta și completând formularul de mai jos. Un reprezentant Vodafone te va contacta în maxim 48h.

Datele au fost trimise cu succes.

Contactarea clienților va fi făcută de luni până vineri în intervalul orar 9-18.

Beneficiile internaționale nu sunt valabile către rețelele sateliților și numere speciale, iar tarifele la depășire se pot verifica pe https://www.vodafone.ro/international-business.

Beneficiile de roaming oriunde în lume sunt valabile în Zonele 2, 3, 4, 5, iar tarifele la depășire se pot verifică pe www.vodafone.ro/roaming-business.

Beneficiile naționale (voce, SMS, date) pot fi utilizate și în țările din S.E.E. (Uniunea Europeană, Islanda, Lichtenstein, Norvegia), cu aplicarea Politicii de Utilizare Rezonabilă a Serviiciilor de Roaming și a limitei pentru consumul de date în roaming SEE detaliată pe www.vodafone.ro/roaming-business.

Traficul de internet național și în roaming SEE în aplicațiile de navigație și hărți, de e-mail, stocare și partajare nu se consumă din traficul de date din abonament însă traficul efectuat prin accesarea linkurilor externe din aceste aplicații nu este inclus. Lista aplicațiilor incluse este dinamică, putând fi modificată ca urmare a condițiilor tehnice sau comerciale impuse de furnizori. Detalii despre Vodafone Pass pe https://www.vodafone.ro/business/mail-maps-storage

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil de terminale, până la data de 20 decembrie 2018, exclusiv pentru clienții persoane juridice, care activează sau resemnează un abonament cu oferta Red Executive Booster, pe 24 de luni. Rata lunară a telefonului va fi facturată pe factura Vodafone cu TVA inclus, 25 eur/luna, 24 luni. Prețurile afisate sunt în EUR fără TVA.