Se încarcă...

Un pas mare.

Cumpără acum
Acesta este iPhone SE, cel mai puternic telefon de 4 inch de până acum. Ca să-l construiască, Apple a pornit de la un design familiar, pe care l-a reinventat din rădăcini. Procesorul A9 este identic cu cel folosit în iPhone 6s. Camera iSight de 12MP surprinde poze şi videoclipuri 4K incredibile. Live Photos aduce imaginile la viaţă. Rezultatul este un iPhone care pare mic, dar are caracteristicile unui telefon mare.
ecran Retina
procesor
Cameră iSight

Design familiar.
Acum îmbunătăţit.

iPhone SE a rafinat un design foarte familiar până aproape de perfecţiune. Realizat din aluminiu foarte rezistent şi totodată foarte uşor, iPhone SE punctează o ergonomie excelentă încă de la prima folosire. Ecranul Retina de 4 inch redă totul în culori vii, iar marginile cu finisaje mate completează un look de excepţie.

Cel mai puternic telefon
de 4 inch de până acum

La baza iPhone SE se află un procesor A9, identic cu cel din iPhone 6s. Având arhitectură 64-bit, procesorul A9 este incredibil de rapid. Iar cu performanţe grafice similare cu cele ale consolelor, jocurile tale preferate vor fi şi mai distractive.

 

Co-procesor
mişcare M9

înglobat direct în procesor, co-procesorul M9 este conectat direct la accelerometru, busolă şi giroscop, şi măsoară cu exactitate numărul de paşi sau distanţa parcursă, prin diverse aplicaţii de fitness preinstalate.

2X

Viteză 2X
mai mare decât cea
a procesorului
iPhone 5s

3X

Viteză GPU 3x
mai mare decât
iPhone 5s
     

Singura cameră de care vei avea nevoie

Cu camera iSight de 12MP poţi fi sigur că vei surprinde detalii extraordinare, întocmai ca pe iPhone 6s, inclusiv în videoclipurile 4K, ce au o rezoluţie de 4 ori mai mare decât cea a videoclipurilor 1080p HD.

Live Photos. Surprinde mai mult
decât un moment.

Live Photos îţi aduce pozele la viaţă cu sunet şi mişcare. Trebuie doar să atingi ecranul şi aplicaţia va surprinde momentele dinainte şi după ce poza a fost făcută.

Retina Flash. Acelaşi selfie,
dar mai frumos.

Retina înseamnă mai mult decât un simplu ecran – este şi un flash pentru camera HD frontală. Alimentat de un procesor customizat ce permite ecranului să fie de trei ori mai luminos, funcţia Retina Flash ajută la iluminarea perfectă a unui selfie, atât în lumină naturală cât şi în întuneric.

iCloud Photo Library. Videoclipurile
şi pozele tale, mereu cu tine.

iCloud Photo Library stochează orice poză sau videoclip şi apoi le sincronizează pe toate dispozitivele tale. Chiar şi atunci când le editezi din mers, oriunde ai fi.

Protecţie avansată. Chiar de la amprentă.

Cu Touch ID porneşti telefonul simplu şi sigur. Până la urmă, amprenta este parola
perfectă – nu există două la fel şi o vei avea mereu cu tine.

Compară versiunile de iPhone
Alege iPhone-ul perfect pentru tine

Compară

Conținutul este disponibil în App Store. Caracteristicile și disponibilitatea se pot schimba.

*este necesar un abonament/o extraopțiune cu trafic de internet inclus. 4G LTE Adavnced și 4G LTE sunt disponibile doar în anumite țări și pentru anumiți operatori. Vitezele depind de parametri tehnici ai rețelei. Pentru detalii despre 4G LTE, contactează-ne sau vizitează www.apple.com/iphone/LTE.

TM și © 2015 Apple Inc. Toate drepturile rezervate.