Se încarcă...
 • Digitalizarea companiilor mici și mijlocii calea către reziliență și reconstrucție

  1 octombrie 2020 - Este larg acceptat faptul că IMM-urile sunt “coloana vertebrală” a economiei românești. La nivelul României, întreprinderile mici generează 52,7% din valoarea adăugată totală și 65,8% din locurile de muncă, ceea ce le face parte integrantă a inovării și a creării de locuri de muncă.

  Află mai multeDigitalizarea companiilor mici și mijlocii calea către reziliență și reconstrucție
 • Economia României trebuie reconstruită pe baze mai puternice și durabile

  11 februarie 2021 - Fără îndoială, în ultimii peste 20 de ani, industria telecomunicațiilor a avut o contribuție enormă la progresul economiei și al societății, în general. Infrastructura de telecomunicații și serviciile digitale au îmbogățit și au schimbat în bine viețile oamenilor și au generat oportunități extraordinare pentru companii, oferindu-le posibilitatea de a crește, de a-și îmbunătăți productivitatea și eficiența și de a deveni mai competitive.

  Află mai multeEconomia României trebuie reconstruită pe baze mai puternice și durabile
 • Digitalizarea joacă un rol important în revenirea economică construind în același timp o societate mai rezilientă și mai incluzivă

  29 iunie 2020 - Izbucnirea pandemiei COVID a ridicat numeroase provocări pentru familii, business-uri, autorități și societate în general.

  Află mai multeDigitalizarea joacă un rol important în revenirea economică construind în același timp o societate mai rezilientă și mai incluzivă
 • Europa.Conectată: Construim în România un sistem educațional conectat

  25 ianuarie 2021 - Ultimele câteva luni ne-au arătat un peisaj economic, social și geopolitic foarte dinamic la nivel mondial, determinat de pandemie și efectele sale de durată. Acest context, din ce în ce mai volatil, în care ne aflăm cu toții, s-a tradus în riscuri mai mari și impredictibilitate, atât pentru oameni, cât și pentru organizații. În același timp, uitându-mă unde suntem astăzi, sunt impresionată și recunoscătoare să văd cât de eficiente au fost eforturile comune de mobilizare. Totodată, sunt mândră de măsurile pe care le-am luat noi, ca parte a angajamentului nostru de a sprijini Guvernul și societatea românească în ansamblul ei. Ne-am adaptat peste noapte la munca de acasă pentru a proteja sănătatea și siguranța angajaților noștri și ne-am ajustat ofertele și serviciile pentru a răspunde mai bine nevoilor urgente ale clienților noștri rezidențiali și de business. Ne-am consolidat rețeaua pentru a asigura o capacitate sporită și am oferit sprijin autorităților prin conectarea spitalelor de campanie, a personalului medical și prin furnizarea unor soluții digitale relevante ca răspuns la noile nevoi ale societății.

  Află mai multeEuropa.Conectată: Construim în România un sistem educațional conectat