Se încarcă...
  • Utilizatorii Zonga pot alege acum intre 20 de milioane de melodii ale artistilor romani si straini
  • Aplicatia are o noua identitate vizuala si un design imbunatatit
  • Zonga este de acum disponibila si intr-o versiune optimizata pentru tabletele Android

Bucuresti, 4 noiembrie 2013 – Zonga, primul serviciu romanesc care ofera acces la un extins continut muzical, isi imbogateste continutul si ajunge la 20 de milioane de melodii ale artistilor romani si straini. De asemenea, aplicatia are si o noua identitate vizuala, alaturi de un design imbunatatit, care face utilizarea mai intuitiva.

Mai mult, cu noua versiune a aplicatiei, optimizata pentru tabletele cu sistemul de operare Android, utilizatorii pot asculta oricand online muzica lor preferata, pot descoperi artisti noi, melodii si albume, economisind astfel spatiul de stocare de pe tableta. De asemenea, acestia pot asculta posturile radio Zonga personalizate in functie de istoricul ascultarilor si de genurile preferate. Mai mult, utilizatorii beneficiaza de o lista sociala, ce include melodiile ascultate de prietenii de pe Facebook.

Prin parteneriatele incheiate cu casele de discuri majore, Zonga ofera acces instant la peste 20 de milioane de piese la cea mai inalta calitate, care pot fi ascultate chiar si offline, atunci cand utilizatorii nu au acces la internet. De asemenea, listele si preferintele fiecaruia sunt sincronizate automat intre toate dispozitivele: PC, tableta sau mobil (iOS/Android).

Clientii Vodafone beneficiaza exclusiv de trafic gratuit in aplicatie, atat pe mobil cat si pe tableta, precum si de trei luni in care pot testa Zonga fara niciun cost. Dupa cele trei luni gratuite, acestia pot alege intre doua oferte speciale:

  • pachetul Zonga Vodafone, pentru utilizare nelimitata pe computer si cinci ore pe mobil si tableta, cu doar 1,99 Euro/ luna (fara TVA);
  • pachetul Zonga Vodafone Nelimitat, pentru acces nelimitat atat pe PC, cat si pe mobil si tableta, cu 2,99 Euro/luna (fara TVA),.

Cele doua pachete pot fi activate oricand direct din aplicatiile pentru mobil, tableta sau web. Mai mult, toti abonatii RED primesc, pe intreaga perioada contractuala, un abonament gratuit la Zonga. Utilizatorii din alte retele pot activa pachetul Zonga Nelimitat la www.zonga.ro, primind acces nelimitat la toata colectia de muzica la un cost de 3,99 Euro/luna (fara TVA).

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 409 milioane de clienti la 30 iunie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.