Se încarcă...

Vodafone sustine Festivalul de Film International Transilvania pentru al 12-lea an

Bucuresti, 31 mai 2013 – Pentru al 12-lea an, Vodafone Romania sustine Festivalul de Film International Transilvania, cel mai important festival international de lung metraj din Romania.

Pe toata durata festivalului, intre 31 mai si 9 iunie, Vodafone va derula o serie de evenimente speciale, dedicate tuturor clujenilor si participantilor la festival. Ca in fiecare an, Vodafone invita publicul la cortul sau special amenajat in Piata Unirii, unde exista un spatiu de relaxare, un punct de informare, precum si o zona in care pot fi testate serviciile 4G, pe cateva dintre cele mai performante modele de smartphone-uri compatibile aflate in portofoliul Vodafone.

Cei interesati vor putea afla informatii despre ofertele comerciale, vor putea incheia contracte sau face orice tip de achizitie, primind in acelasi timp cadouri-surpriza: plimbari cu bicicleta prin oras sau portrete in creion, realizate pe loc de catre artisti locali.

Special, in perioada 31 mai – 15 iunie, toti cei care isi reinnoiesc abonamentul si cei care schimba operatorul de telefonie cu Vodafone beneficiaza de o reducere de 20% la abonamentul RED 29 fara telefon. Mai mult, cei care schimba operatorul de telefonie cu Vodafone beneficiaza de telefoane la preturi speciale: Nokia Lumia 720 la 0 euro pentru abonamentul RED 45 si Nokia Lumia 920 la 0 euro, pentru abonamentul RED 65, sau de reduceri de pana la 130 euro la orice telefon din portofoliul Vodafone, pentru pachetele RED. Oferta este valabila in toate magazinele din orasul Cluj-Napoca.

In plus, toti cei care achizitioneaza unul dintre abonamentele RED 45 sau RED 65, de la cortul Vodafone sau din magazinul din Piata Unirii nr. 31, vor primi cadou accesorii gratuite: un incarcator wireless pentru Nokia Lumia 920 sau casti Nokia Purity by Monster pentru Nokia Lumia 720.

In plus, Vodafone organizeaza o tombola cu premii constand in abonamente RED 29, Cartela Vodafone si telefoane Nokia Lumia 720. Toti cei care se vor inscrie la tombola, la cort sau la promoterii din Piata Unirii, vor primi un voucher pentru a printa gratuit o fotografie, oferita impreuna cu o rama, in oricare dintre magazinele Vodafone din Cluj. Tragerea la sorti va avea loc in data de 9 iunie, la cortul Vodafone.

Special pentru TIFF 2013, Vodafone a lansat o campanie de comunicare cu mesajul: “La Cluj, filmele bune intalnesc oamenii de bine”. Toti cei care vin in zona Vodafone din Piata Unirii si povestesc o fapta buna vor primi bilete la film sau cadouri surpriza si vor fi selectionati pentru a face parte din filmul pe care Vodafone il va realiza si proiecta in ultima seara a Festivalului, pe 8 iunie, in Piata Unirii.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume dupa venituri, cu aproximativ 404 de milioane de clienti, la 31 martie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.