Se încarcă...

Vodafone si Sensiblu lanseaza o noua campanie promotionala nationala

  • Clientii Sensiblu care sunt abonati noi sau existenti Vodafone primesc, bonus, 50 de minute nationale sau 150 MB trafic de date
  • Utilizatorii Vodafone beneficiaza de reduceri de 20% la produse selectate din gamele de infrumusetare si ingrijire, suplimente si vitamine, pe baza cardului de fidelitate Sensiblu

Bucuresti, 10 decembrie 2013 – Vodafone Romania, in parteneriat cu reteaua de farmacii Sensiblu, lanseaza o campanie promotionala, valabila pana in data de 15 ianuarie 2014, ce aduce beneficii substantiale clientilor celor doua companii.

In cadrul campaniei, abonatii Vodafone noi si existenti primesc bonus, la alegere, intre 50 de minute nationale si 150 MB trafic de date, pe baza cardului de fidelitate Sensiblu.

De asemenea, utilizatorii Vodafone care detin sau isi fac un card de fidelitate Sensiblu beneficiaza de reduceri de 20% la produsele selectate din gamele de infrumusetare si ingrijire (Klorane, Elancyl, Pierre Fabre Oral Care, Ivatherm, Sensodyne, Aslamed), suplimente si vitamine (Doppelherz, Vitamax, Eurovita, Ascovit, Supramax, Bilomag si altele).

Oferta este valabila pentru clientii Vodafone ce detin un card de fidelitate Sensiblu, in toate farmaciile Sensiblu. Daca utilizatorii nu au un card de fidelitate, acesta poate fi emis pe loc in orice farmacie Sensiblu. Pentru a accesa promotia, clientul va trimite un SMS gratuit la numarul 224, cu textul Sensiblu, iar codul primit ulterior prin SMS va fi aratat in farmacie. SMS-ul trimis la numarul 224 este gratuit si valabil doar pentru clientii Vodafone.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 411 milioane de clienti la 30 septembrie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

Compania Sensiblu face parte din Grupul A&D Pharma - cel mai mare grup farmaceutic din Romania. In prezent, Sensiblu ofera prin intermediul celor peste 400 de farmacii din intreaga tara, solutii integrate de sanatate, frumusete si stare de bine unui numar de peste 5 milioane de pacienti si clienti constanti. Pentru mai multe informatii, vizitati www.sensiblu.com si www.facebook.com/sensiblu