Se încarcă...

Vodafone si OMV lanseaza o noua campanie promotionala in Bucuresti si in 7 judete din tara

  • Vodafone ofera reducere de 20 de euro la toate terminalele, pentru cei care achizitioneaza combustibil si alte produse din reteaua de statii de distributie carburant OMV
  • Campania este valabila in Bucuresti si in judetele Arges, Brasov, Cluj, Constanta, Dolj, Iasi si Timis

Bucuresti, Romania – 15 octombrie 2013 – In perioada 15 octombrie – 15 noiembrie 2013, Vodafone Romania, in parteneriat cu reteaua de statii de distributie carburanti OMV, lanseaza campania promotionala “Alimentezi la OMV si iti iei copilot smart de la Vodafone” , in Bucuresti si 7 judete din tara.
Vodafone ofera reduceri de 20 de euro la toate terminalele din portofoliul sau, atat telefoane cat si tablete, pentru toti cei care achizitioneaza combustibil si alte produse din statiile de distributie carburanti OMV, in valoare minima de 230 Lei.
Oferta este valabila atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti, la achizitionarea sau prelungirea unui abonament, incepand cu pachetele Smart 10 (Smart 15, Smart Nelimitat, RED 29, RED 45, RED 59).  In cazul tabletelor, reducerea se acorda pentru orice tableta achizitionata impreuna cu abonamentul Internet Tab Standard.
Pachetul Internet Tab Standard, cu un tarif de 10 Euro/luna (TVA inclus), ofera un trafic initial de Internet mobil de 1,5 GB la viteze de pana la 21.6 Mbps pentru download si de 5.7 Mbps pentru upload si spatiu de stocare inclus de 5GB, prin aplicatia Vodafone Cloud.
In plus, clientii care vor beneficia de acesta promotie vor primi si un pachet de aplicatii: continut TV gratuit pentru o luna in aplicatia SeeNow si acces gratuit la muzica prin aplicatia Zonga, pe toata durata contractului.
Pentru a beneficia de oferta, clientii pot merge in  magazinele Vodafone si cele  partenere din judetele mentionate, cu voucher-ul* primit din statiile de distributie carburant OMV. Pentru mai multe detalii, vizitati www.vodafone.ro/omv/.
De asemenea, si clientii persoane juridice pot beneficia de aceasta oferta promotionala, pentru orice telefon achizitionat impreuna cu abonamente Smartphone si orice tableta achizitionata cu abonamentele Internet Tab Business Entry si Internet Tab Business High.
OMV Petrom este cel mai mare grup petrolier din sud-estul Europei, cu activitati in sectoarele Explorare si Producţie, Gaze si Energie, Rafinare si Marketing. Grupul si-a consolidat pozitia pe piata petroliera din sud-estul Europei in urma unui amplu proces de modernizare si eficientizare, pentru a carui implementare au fost realizate investitii de peste 8,8 miliarde euro in ultimii opt ani.
La sfarsitul anului 2012, Grupul exploata in Romania si Kazahstan rezerve dovedite de petrol si gaze estimate la 775 milioane de barili echivalent petrol (750 milioane barili echivalent petrol in Romania). Cu o capacitate nominala anuala de rafinare de 4,2 milioane tone, OMV Petrom este prezent pe piata distributiei de produse petroliere din Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Serbia, prin intermediul unei retele de circa 800 statii, operate sub doua branduri, Petrom si OMV. Activitatea de comercializare produse petroliere in Romania se desfasoara prin intermediul OMV Petrom Marketing, care este detinuta in totalitate de OMV Petrom.
Pentru dezvoltarea sa sustenabila, OMV Petrom a extins lantul valoric al gazelor prin abordarea pietei de electricitate. In acest context, OMV Petrom opereaza centrala electrica pe gaze de 860 MW de la Brazi si parcul eolian Dorobantu, cu o capacitate de 45 MW.
In anul 2012 cifra de afaceri a Grupului a fost de 5.891 milioane euro, iar EBIT (Profit Inainte de Dobanzi si Impozite) a fost de 1.270 milioane euro.
OMV, cea mai mare companie industriala publica din Austria, detine 51,01% din actiunile OMV Petrom. In Explorare si Productie, OMV activeaza in doua tari de baza, Romania si Austria, si detine un portofoliu international echilibrat. In Gaze si Energie, OMV a vandut aproximativ 437 TWh gaze in 2012. In Rafinare si Marketing, OMV are o capacitate anuala de rafinare de 22 milioane tone si detinea la finalul anului 2012 aproximativ 4.400 statii de distributie in 13 tari, inclusiv Turcia.
Ministerul Economiei deţine 20,64% din actiunile OMV Petrom, Fondul Proprietatea detine 18,99%, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare 1,62%, iar 7,74% se tranzactioneaza liber la Bursa de Valori Bucuresti.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 404 de milioane de clienti, la 31 martie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.
* voucherul este valabil pana la data de 30 noiembrie 2013