Se încarcă...

Vodafone Romania lanseaza suita de servicii Microsoft Office 365 pentru clientii business

  • Clientii business Vodafone Romania au de acum la dispozitie suita de servicii Microsoft Office 365, cea mai buna solutie de comunicare, colaborare si productivitate
  • Vodafone, partener strategic al companiei Microsoft la nivel international, a lansat deja suita de servicii Office 365 in 15 tari din cadrul Vodafone Group, dintre care Germania, Spania sau Marea Britanie: peste 150.000 de utilizatori beneficiaza deja de acest parteneriat
  • Clientii business Vodafone Romania pot achizitiona serviciile Office 365 sub forma unui abonament lunar, cu o valoare cuprinsa intre 3,3 euro (fara TVA)/ utilizator si 19 euro (fara TVA)/ utilizator.

Bucuresti, 21 februarie 2013 – Incepand de astazi, Vodafone Romania ofera clientilor sai business platforma de servicii Microsoft Office 365, care aduce o mobilitate si o eficienta sporita a afacerilor. Serviciul este disponibil in portofoliul Vodafone Romania, intr-o prima faza pentru clientii din segmentul Corporate - companii cu peste 50 de angajati – in care Vodafone detine 70 % cota de piata.

Office 365 aduce impreuna capabilitatile Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote) cu servicii online de posta electronica (Microsoft Exchange Online), mesagerie instant, chat si conferinta audio-video (Microsoft Lync Online) si management-ul, vizualizarea si editarea de documente (Microsoft Sharepoint Online). Rezultatul este un serviciu sigur si intotdeauna actualizat care permite astfel angajatilor sa comunice si sa lucreze in conditii ideale, indiferent de distanta sau de dispozitivul folosit (smartphone, tableta sau PC).

„Prin includerea serviciilor Microsoft Office 365 in oferta comerciala pentru companii, Vodafone face inca un pas important in Cloud. Parteneriatul dintre liderul segmentului business pe piata de comunicatii mobile din Romania si cel mai puternic furnizor de instrumente si solutii de productivitate aduce acum beneficii suplimentare companiilor din de la noi din tara, printre care se numara factura unica, asistenta in limba romana si eficientizarea costurilor. Romania devine astfel cea de-a 16-a tara in care Vodafone lanseaza Office 365, iar Vodafone, singurul operator mobil din Romania cu care Microsoft a incheiat un astfel de parteneriat” a declarat Benoit Valla, Senior Director, Corporate & Government Segment, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania. “Parteneriatul pe care il anuntam astazi este rezultatul unei alinieri de viziune a companiilor noastre cu privire la dezvoltarea pietei locale si o dovada ca mobilitatea si serviciile Cloud sunt doua tendinte in stransa corespondenta. Office 365 este prima noastra oferta de productivitate pentru clienti si este pe cale sa devina business-ul cu cea mai mare crestere pentru Microsoft in toata istoria companiei. Cu siguranta, parteneriatul Microsoft cu Vodafone in România va accelera tranzitia companiilor si institutiilor din Romania in Cloud, cu impact in performanta organizatiilor si in crestere economica”.a declarat Gabriela Matei, Cloud Director, Microsoft Romania.

Printre avantajele achizitionarii Microsoft Office 365 de catre clientii Vodafone se numara:

  • Acces la o solutie completa de comunicare, colaborare si productivitate
  • Acces de pe orice dispozitiv mobil, fie laptop, tableta sau smartphone, respectand cele mai inalte standarde de confidentialitate si securitate a datelor
  • Eficientizarea costurilor fara a fi necesare investitii suplimentare in hardware, licente software si alte costuri de mentenanta
  • Sistem de plata inteligent (plata per utilizator, factura unica –plata se face direct pe factura Vodafone)
  • Acces la servicii de asistenta dedicate, in limba romana

Clientii business Vodafone Romania pot achizitiona serviciile Office 365 sub forma unui abonament lunar, cu o valoare cuprinsa intre 3,3 euro (fara TVA) / utilizator si 19 euro (fara TVA)/ utilizator.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group PLc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 403 de milioane de clienti, la 31 decembrie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

Microsoft Romania: Fondata in 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este cea mai mare companie producatoare de software, servicii si tehnologii Internet pentru calculatoarele personale si pentru mediul de business. Compania ofera o gama larga de produse si servicii proiectate sa ofere oamenilor programe software deosebite - accesibile oricând, de oriunde si pentru orice dispozitiv.