Se încarcă...

Vodafone Romania lanseaza, in premiera mondiala, tableta Vodafone Smart Tab III 10 produsa de Lenovo

  • Noua tableta imbina performantele de varf cu pretul accesibil si este disponibila clientilor Vodafone de la 0 Euro avans si rata lunara de 10 Euro, impreuna cu abonamentul Internet Tab Plus

  • Tableta poate fi achizitionata si la pretul de 184 Euro cu abonamentul Internet Tab Plus pe doi ani

  • Si noua tableta Vodafone Smart Tab III 7 by Lenovo va fi disponibila utilizatorilor, in perioada imediat urmatoare

Bucuresti, 12 septembrie, 2013 – Vodafone Romania lanseaza astazi noua tableta Vodafone Smart Tab III 10 by Lenovo, ce imbina caracteristicile de top cu un pret accesibil tuturor utilizatorilor. Romania si Germania sunt cele doua tari in care Vodafone lanseaza noua tableta in premiera mondiala.

Noua tableta este disponibila atat utilizatorilor individuali, cat si clientilor serviciilor de business, noi si existenti, la preturi ce pornesc de la 184 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Internet Tab Plus, pe o durata de doi ani. Utilizatorii Vodafone pot achizitiona noua tableta si in rate egale, de 10 Euro/luna, fara avans, alaturi de abonamentul Internet Tab Plus, de 12 Euro/luna.

Fara abonament, tableta este disponibila la pretul de 299 Euro (TVA inclus).

Noul Vodafone Smart Tab III 10 by Lenovo dispune de un ecran de 10,1” cu o rezolutie de 1200 x 800p. Tableta functioneaza cu sistemul de operare Android 4.2 si dispune de un procesor QuadCore de 1,2 GHz, alaturi de o memorie RAM de 1GB. Utilizatorii tabletei beneficiaza atat de camera frontala, de 0,3 Mp, cat si de camera principala, de 5 Mp. Tableta poate stoca in memoria interna 16 GB de documente, fotografii si filme.

Clientii serviciilor Vodafone Smart si RED pot achizitiona noua tableta si prin activarea noii optiuni Internet Combo Tab, ce aduce, pentru 9 Euro/luna, 1GB trafic suplimentar pe care il pot folosi atat pe smartphone cat si pe tablet, un SIM de date cu trafic nelimitat pentru tableta si spatiu de stocare inclus de 5GB in aplicatia Vodafone Cloud.

Mai mult, si versiunea de 7 inch a tabletei Vodafone Smart Tab III by Lenovo va fi disponibila pentru utilizatori in perioada imediat urmatoare.

Lenovo este o companie de tehnologie personală cu o cifră de afaceri de 34 miliarde USD şi cel mai mare producător global de computere personale, care deserveşte clienţi din peste 160 de ţări. Dedicat construirii unor computere personale şi dispozitive pentru Internet mobil de o concepţie excepţională, modelul de business al Lenovo se bazează pe inovaţie, un lanţ logistic global extrem de eficient şi pe o execuţie strategică puternică. Formată în urma achiziţionării de către Lenovo Group a fostei Divizii de Calculatoare Personale a IBM, compania dezvoltă, produce şi lansează pe piaţă produse şi servicii tehnologice fiabile, de înaltă calitate, sigure şi uşor de folosit. Linia sa de produse include legendarele computere personale comerciale marca Think şi computere pentru gama largă de consumatori marca Idea, precum şi servere, staţii de lucru şi o familie de dispozitive de internet mobil, incluzând tablete şi telefoante tip smartphone. Lenovo, o companie aflată în topul 500 Fortune, deţine centre de cercetare importante în Yamato, Japonia, în Beijing, China şi în Raleigh, Carolina de Nord. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.lenovo.com.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 409 milioane de clienti, la 30 iunie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.