Se încarcă...
  • Vodafone ofera Internet gratuit prin Wi-Fi participantilor la ANONIMUL, pe durata festivalului
  • Pagina de Facebook a Vodafone Romania va fi locul in care iubitorii filmului vor putea gasi noutati de la festivalul de film de la Sfantu Gheorghe
  • Cu ocazia ANONIMUL, Vodafone lanseaza si o aplicatie pe mobil inedita, numita "Calator In Romania"

Bucuresti, Romania – 8 august 2013 – Vodafone sustine a X-a editie a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL, care se va desfasura in perioada 9 -18 august 2013, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii. Anul acesta, Vodafone va pune la dispozitie gratuit Internet prin conexiune Wi-Fi tuturor participantilor la festival, in zona Dolphin Camping, unde au loc proiectiile nocturne de filme.

Totodata, cinefilii de pretutindeni vor putea sa intre in atmosfera festivalului, urmarind pagina de Facebook a Vodafone Romania - www.facebook.com/vodafonero. Aici, vor putea fi gasite zilnic poze, stiri sau cronici inedite, semnate de Irina Margareta Nistor, critic de film si selector al festivalului.

Cu ocazia festivalului ANONIMUL, Vodafone lanseaza o aplicatie mobila numita "Calator in Romania" prin intermediul careia utilizatorii pot afla lucruri inedite despre diverse locuri din tara. Aplicatia este compatibila cu sistemele de operare Android si va contine, intr-o prima faza, curiozitati despre zona Deltei Dunarii, precum si stiri de la festivalul de film ANONIMUL. In plus, aplicatia permite utilizatorilor sa incarce continut propriu, constand in poze, informatii despre locuri si povesti inedite din Delta Dunarii sau legate de Festivalul ANONIMUL.

Pentru mai multe detalii privind programul festivalului si filmele selectate pentru editia din acest an, puteti accesa site-ul http://www.festival-anonimul.ro/.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 409 milioane de clienti, la 30 iunie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.