Se încarcă...
  • Cu Zonga Music Space, fanii muzicii vor putea asculta sute de melodii grupate în playlist-uri speciale, direct pe mobil sau pe tabletă, folosind aplicația Zonga
  • Utilizatorii au acces la noul conținut muzical prin scanarea codurilor QR în spațiul dedicat din stațiile de metrou, dar și pe www.zonga.ro
  • In 18 stații de metrou vor exista spații speciale Zonga, de unde călătorii vor putea asculta "Melodia Zilei"
  • Zonga Music Space va fi lansat printr-un eveniment deschis publicului, vineri, 1 martie, ora 16.00, la stația de metrou Piața Victoriei, alaturi de Cabral și trupele Breeze și Tooftaff

București, 28 februarie 2013 – De 1 martie, Vodafone Romania și Trilulilu Music lansează Zonga Music Space, o colecție digitală de muzică grupata în 15 playlist-uri speciale. Aceasta este disponibilă utilizatorilor în spațiul metroului bucureștean, prin simpla scanare a codurilor QR, dar și online, pe www.zonga.ro. Zonga Music Space continuă seria de inițiative digitale lansate de Vodafone pe parcursul ultimului an - Biblioteca Digitală, Floraria Digitală - cu scopul de a aduce mai aproape de utilizatori diverse tipuri de conținut: carte, muzică etc.

Zonga Music Space ne propune pplaylist-uri legate de stilul nostru de viață, fiecare putând să își aleaga ceea ce îl reprezintă și i se potrivește: "Muzică de stat pe net"; "Muzică pentru citit în metrou"; "Bucureștiul Ascultă"; "Muzica Zilei"; "Muzică pentru o zi ploioasă"; "Muzică de ieșit"; "Muzică pentru luni dimineața"; "Muzică pentru trezit"; "Muzică de sală"; "Muzică pentru pauza dintre cursuri"; "Muzică de ascultat în drum spre casă"; "Muzică de relaxare"; "Muzică de învățat"; "Muzică de mers pe jos"; "Muzică de mers cu bicicleta".

De asemenea, tot începand de mâine, bucureștenii pot asculta "Melodia zilei", prin intermediul Zonga, în 18 stații de metrou. Astfel, printr-o simpla scanare a unui cod QR, utilizatorii au acces în fiecare zi la o piesa noua, din trei genuri muzicale: Rock, Pop sau Electro. Stațiile de metrou în care va fi disponibilă "Melodia Zilei" sunt: Piața Victoriei 1 și 2, Piața Unirii 1 și 2, Universitatii, Piața Romană, Eroilor, Politehnica, Grozăvești, Obor, Izvor, Petrache Poenaru, Crângași, Aviatorilor, Eroii Revoluției, Gara de Nord, Piața Sudului, Pipera.

Lansarea Zonga Music Space, noua platformă digitală dedicată iubitorilor muzicii, va avea loc vineri, 1 martie, la ora 16.00, pe pasarela din stația de metrou Piața Victoriei M2. Evenimentul va fi prezentat de vedeta TV Cabral, iar bucureștenii sunt invitați să vină și să se bucure de concertele live susținute de Breeze și Tooftaff, doua trupe inedite din peisajul muzical românesc. Stilul muzicăl al trupei Breeze este Bossa Nova Tribute & Lounge, iar programul lor artistic va include cover-uri cântate pe ritmuri de Bossa Nova. Tooftaff este o trupă de percuționiști care folosește vibrația orașului și transformă zgomotul cotidian într-unul muzical. Proiectul muzical Tooftaff este format din: Marcel Moldovan, Claudiu Purcărin și Claudiu Buna.

Despre Zonga

Pentru a putea asculta muzică din Zonga Music Space, utilizatorii trebuie să aiba instalată aplicația Zonga pe telefon sau tabletă. Clienții Vodafone beneficiază de serviciul Zonga gratuit pentru primele trei luni, precum și de trafic pe mobil inclus în cadrul aplicației, pe toată perioada de utilizare a serviciului. După primele trei luni, abonații Vodafone și utilizatorii Cartelei Vodafone pot alege între două oferte speciale:

  • pachetul Zonga Vodafone, cu muzică nelimitata pe computer și cinci ore pe mobil, pentru doar 1,99 Euro/ lună (fără TVA);
  • Zonga Vodafone Nelimitat, cu muzică nelimitată, atât pe PC cât și pe mobil, pentru 2,99 Euro/lună (fără TVA).

Utilizatorii din alte rețele pot activa pachetul Zonga Nelimitat la www.zonga.ro, primind acces nelimitat la toată colecția de muzică, indiferent de dispozitivul folosit, pentru 3,99 Euro/lună (fără TVA).

Serviciul Zonga este accesibil de pe smartphone-urile compatibile cu sistemele iOS, Android și Symbian și de pe computer, la www.zonga.ro. Pentru a avea acces la Zonga de pe smartphone, utilizatorii trebuie să aibă activat serviciul "Internet pe mobil". Aceștia beneficiază și de „modul offline", pentru situațiile în care nu au o conexiune la internet.

Prin parteneriatele încheiate cu casele de discuri majore, precum Universal Music Group, Sony Music Entertainment, Warner Music Group, Cat Music, Roton, MediaPro Music și multe altele, Zonga oferă acces la un catalog de 17,5 milioane de melodii la cea mai înaltă calitate, apartinand unui numar de 1,4 milioane de artisti locali și internaționali.

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, după venituri, cu 403 milioane de clienți în intreaga lume la 31 decembrie 2012. Vodafone are divizii în 30 de țări de pe cinci continente și aproximativ 50 de rețele partenere în intreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitati www.vodafone.com.

Vodafone deține 15% din Trilulilu Music, compania locală care a creat produsul Zonga.

Zonga este cel mai mare serviciu românesc de muzică, lansat la sfârșitul anului trecut din dorința de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a se bucura de muzică și artiștii lor favoriți, oricând și oriunde s-ar afla. De asemenea, serviciul a fost nominalizat la 5 categorii în cadrul competiției The Next Web Romanian Startup Awards, fiind premiat pentru "Best Design" și "Best User Experience". TNW Romanian Startup Awards face parte din turneul european organizat de TheNextWeb.com și premiază cele mai hot startup-uri. Nominalizaii au fost alesi de catre un juriu din cele 1400 de propuneri venite din partea publicului, castigatorii fiind desemnati printr-un sistem de votare online.