Se încarcă...

Sub sloganul “Un 2014 nelimitat de bun”,
Vodafone lanseaza o oferta speciala de Sarbatori, cu si mai multe beneficii pentru abonati

  • Clientii care incheie sau reinnoiesc un abonament Easy sau Smart primesc 2014 minute nationale si 2014 MB trafic de date
  • Abonatii care semneaza sau reinnoiesc un pachet RED primesc 2014 MB trafic de date, alaturi de convorbirile nelimitate deja incluse
  • Special pentru utilizatorii inscrisi in programul Vodafone Familia lansam, exclusiv de sarbatori, noile abonamente RED 15, care aduc convorbiri si SMS-uri nationale nelimitate, de la 15 Euro/luna
  • Abonamentele vin la pachet cu smartphone-uri de top, la preturi incepand cu 1 Euro

Bucuresti, 15 noiembrie 2013 – Vodafone lanseaza astazi promotia speciala de Sarbatori pentru abonati, care aduce beneficii sporite, noi abonamente si telefoane la preturi avantajoase. Utilizatorii care incheie sau reinnoiesc abonamente ce pornesc de la Easy 7 sau gama Smart primesc, bonus, 2014 minute / SMS-uri nationale si 2014 MB trafic de date. De asemenea, si noii abonati RED beneficiaza de un bonus de 2014 MB trafic de date, valabil timp de 12 luni.

Bonusul se acorda utilizatorilor care semneaza un contract pe o durata de doi ani si se consuma ulterior beneficiilor incluse in fiecare abonament, iar minutele se pot utiliza in orice retea nationala fixa si mobila. Si clientii serviciilor de business care opteaza pentru un abonament tip consumer beneficiaza de acelasi bonus.

Mai mult, cu programul Vodafone Familia, utilizatorii pot opta pentru doua noi abonamente: RED 15, ce include convorbiri si SMS-uri nelimitate in orice retea, alaturi de 250 MB trafic de internet si 5GB spatiu de stocare in aplicatia Vodafone Cloud, si RED 20, ce ofera aceleasi beneficii, precum si acces la telefoane la preturi speciale.

Pentru a beneficia de noile abonamente RED 15 sau RED 20, utilizatorii Vodafone Familia trebuie sa aiba cel putin doua abonamente RED. Astfel, acestia pot fie sa adauge unul dintre noile abonamente intr-un cont in care exista deja un contract RED, fie sa incheie doua noi contracte RED 15 sau RED 20.

Cu programul Vodafone Familia, clientii noi si existenti isi pot alege abonamentul potrivit si primesc beneficii suplimentare: convorbiri nelimitate in retea si mai mult trafic de date. Vodafone Familia se adreseaza tuturor membrilor unei familii si include, pe aceeasi factura, pachete cu preturi ce pornesc de la doar 9 Euro.

De astazi, si abonamentele RED 29 si RED 25 – versiune a aceluiasi abonament, fara achizitia unui telefon – ofera utilizatorilor viteze 4G de download, de pana la 75 Mbps. Abonatii Vodafone beneficiaza, in cadrul noii oferte, si de telefoane la preturi special.e Astfel, abonatii RED 20 pot opta pentru smartphone-ul Samsung GALAXY Trend, la un pret de 19 Euro. Smartphone-ul dispune de un ecran de 4’’, o camera foto performanta, de 5 MP, si un procesor rapid, cu o viteza de 1GHz.

De asemenea, si abonatii RED 29 pot beneficia de doua smartphone-uri performante, la preturi de doar 1 Euro: HTC Desire 500, un terminal subtire, elegant, cu un procesor Quad Core de 1.2 GHz, camera principala de 8 Mp ce dispune de inregistrare video HD si camera frontala performanta; precum si Nokia Lumia 625, compatibil cu reteaua 4G, cu sistem de operare Windows Phone 8 si ecran generos, de 4.7’’.

Pentru informatii suplimentare despre noua oferta Vodafone, accesati www.vodafone.ro/abonamente.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 409 milioane de clienti la 30 iunie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.