Se încarcă...

Vodafone invita fanii muzicii la B’ESTFEST Summer Camp 2013

  • Scena Vodafone Dance Arena va gazdui cunoscuti artisti ai muzicii electronice
  • Vodafone va amenaja o zona de relaxare, cu surprize si premii pentru fanii muzicii

Bucuresti, Romania – 4 iulie 2013 – Vodafone Romania are placerea sa invite fanii muzicii la B’ESTFEST Summer Camp 2013, eveniment organizat si promovat de catre Emagic. Festivalul va avea loc in perioada 5-7 iulie 2013, la B’estfest Park, Tunari. Vodafone, sponsor al editiei din acest an a B’ESTFEST, va gazdui, pe scena Vodafone Dance Arena, cunoscuti artisti romani si straini ai muzicii electronice.

In plus, Vodafone va amenaja si un spatiu ce va oferi publicului prezent la B’estfest mai multe facilitati de relaxare si numeroase surprize. De asemenea, participantii la festival ce instaleaza aplicatia Zonga powered by Vodafone vor putea castiga, prin tragere la sorti, 9 pachete Vodafone Smart Mini si un smartphone HTC One.

Mai mult, publicul de la B’ESTFEST poate juca si in noul videoclip Les Elephants Bizarres, printr-un concurs desfasurat pe platforma Instagram. Utilizatorii trebuie doar sa incarce imagini de la festival pe Instagram, marcate #vodafoneclip, iar acestea vor putea fi folosite in noul clip al formatiei.

In ultimii ani, Vodafone Romania a sustinut numeroase concerte ale unor mari artisti in Romania, precum Red Hot Chili Peppers, Rolling Stones, Madonna, Shakira, Beyonce, Depeche Mode, Guns’N’Roses si Bon Jovi.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 404 de milioane de clienti, la 31 martie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com