Se încarcă...

Vodafone aduce Biblioteca Digitala in casele romanilor

  • Biblioteca Digitala ajunge acum direct in casele romanilor, sub forma de tapet, intr-un design inovator, la un pret accesibil
  • Proiectul Biblioteca Digitala a castigat anul acesta premii importante in cadrul competitiilor Cannes Lions, Effie si Eurobest

Bucuresti, 12 decembrie 2013 – De astazi, cartile din Biblioteca Digitala ajung in casele romanilor, intr-o serie de design-uri inovatoare, care imbina utilul, frumosul si accesibilitatea. Noua etapa continua succesul proiectului Biblioteca Digitala, pornit in urma cu un an in spatiile publice si lansat recent in 300 de licee din toata tara.
“Biblioteca Digitala este unul dintre proiectele care exprima poate cel mai bine esenta brand-ului Vodafone:  sustinerea progresului comunitatii cu ajutorul tehnologiei. Am vazut, in diferitele etape ale Bibliotecii Digitale, multi oameni entuziasmati de inovatia si creativitatea acestei idei, scanand curiosi codurile QR ale cartilor si bucurandu-se de accesul atat de facil la lectura. Acum, prin acest pas indraznet, Biblioteca Digitala patrunde in spatiul personal al oamenilor intr-un mod care probabil anticipeaza biblioteca viitorului ”, a declarat Romina Tazlaoanu, Senior Manager, Brand Consumer Communications, Vodafone Romania.                           
Utilizatorii care doresc sa isi decoreze casa cu Biblioteca Digitala se pot inscrie pe site-ul www.tapet.bibliotecapemobil.ro, unde pot sa isi aleaga titlurile de carte, versiunile de design si obiectele ilustrate.
Utilizatorii pot alege dintr-o lista ce se actualizeaza permanent si cuprinde, in acest moment, 110 titluri de carte. In biblioteca incap pana 87 de carti, iar costul unei role de tapet este de 363 lei si include transportul in toata tara. Dimensiunea standard a unei role este de 1,04 x 2,50m.
Biblioteca Digitala Vodafone este un proiect dezvoltat de Vodafone Romania, in parteneriat cu BookLand si McCann Erickson Romania. Biblioteca Digitala este un proiect initiat de Vodafone in august 2012, odata cu lansarea primei biblioteci digitale de la metrou din Romania, in parteneriat cu editura Humanitas. In februarie 2013, Vodafone a relansat proiectul digital, cu peste cinci sute de titluri noi de carti si audiobook-uri. De la lansarea din august 2012 si pana in prezent, s-au inregistrat 145.000 de descarcari complete din Biblioteca Digitala.
Biblioteca Digitala a fost premiata la mai multe festivaluri importante, pe parcursul acestui an:

  • Silver Lion la categoria Promo&Activations, Silver Lion la categoria Media si Bronze Lion la recent la categoria Direct, in cadrul Cannes Lions 2013
  • Silver Effie la categoria Media, in cadrul Effie 2013
  • Gold la categoria Media si Silver la categoria Interactive, in cadrul Eurobest 2013

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 411 milioane de clienti la 30 septembrie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.