Se încarcă...
  • De acum, creditul Cartelei Vodafone poate fi reîncărcat prin card bancar, direct în aplicația pentru mobil MyVodafone
  • Aplicația pentru mobil MyVodafone a depășit 100.000 de instalari
  • Utilizatorii pot accesa serviciul Cost Control și prin site-ul pentru mobil, în secțiunea MyVodafone

București, 27 februarie 2012 – De acum, utilizatorii Vodafone pot reîncărca creditul Cartelei Vodafone și Cartelei Internet prin intermediul cardului bancar, direct în aplicația pentru mobil MyVodafone, compatibila cu iPhone și smartphone-urile cu Android. Pentru efectuarea tranzacției, clienții vor trebui doar să introducă în aplicație numărul de telefon pentru care efectuează reîncărcarea, valoarea reîncărcării și datele cardului bancar.

Aplicația MyVodafone a depășit, recent, pragul de 100.000 de instalari, pe smartphone-urile și tabletele compatibile. Cu aplicația MyVodafone, utilizatorii pot afla costurile și consumul de minute și internet, prin serviciul Cost Control. în plus, acestia pot vedea valoarea ultimei facturi, sau pot căuta cele mai apropiate magazine Vodafone, pe o hartă interactivă, prin funcția GPS a telefonului. Utilizatorii aplicației vor ramâne constant la curent cu cele mai noi oferte Vodafone, accesând secțiunea Promoții.

Mai mult, funcționalitatea Cost Control este de acum disponibilă și în site-ul mobil m.vodafone.ro, în secțiunea MyVodafone. Prin noua funcționalitate, clienții cu mai multe numere de telefon vor putea vizualiza informațiile disponibile în serviciul Cost Control, pentru toate numerele aferente unui cont, dacă au profil de administrator. Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, după venituri, cu 403 milioane de clienți în întreaga lume la 31 decembrie 2012. Vodafone are divizii în 30 de țări de pe cinci continente și aproximativ 50 de rețele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.