Se încarcă...

Rețeaua Vodafone România a fost certificată pentru performanta serviciilor de navigare pe Internet, de pe smartphone-uri, în comparatie cu celelalte rețele GSM/UMTS

  • Rețeaua Vodafone a fost certificată de auditorul p3 communications pentru "cel mai bun acces la paginile de Internet" și "cea mai stabilă conexiune de navigare pe Internet", de pe smartphone, dintre toate rețelele GSM/UMTS din România
  • Rețeaua Vodafone România a înregistrat cea mai mare viteză de transfer de date, atât pentru smartphone, cât și pentru modem-urile Mobile Broadband
  • Campania de măsurare a performanței rețelelor a fost derulată între 6 noiembrie și 15 decembrie 2012, în 19 orașe, în condiții mobile și statice, de către p3 communications

București, 20 februarie 2013 – Vodafone România a fost certificată pentru performanța serviciilor de navigare pe Internet de pe smartphone, de către auditorul independent p3 communications.

Comparativ cu celelalte rețele GSM/UMTS, măsurătorile au arătat că Vodafone România oferă: "cel mai bun acces la paginile de Internet" și "cea mai stabilă conexiune de navigare pe Internet", de pe smartphone.

De asemenea, potrivit indicatorilor măsurați de p3 communications, rețeaua Vodafone România oferă cea mai mare viteză de transfer de date, atât pentru smartphone-uri cât și pentru modem-urile de Internet Mobil.

Campania de măsurare comparativă a performanței s-a desfașurat între 6 noiembrie și 15 decembrie 2012, în 19 orașe: București, Constanța, Galați, Brăila, Iași, Botoșani, Bacău, Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea, Arad, Timișoara, Craiova, Pitești, Sibiu, Brașov, Ploiești și Buzău. Testele au fost realizate în mișcare, pentru a reflecta cu acuratețe experiența utilizatorilor mobili. "P3 communications a desfașurat o auditare independentă a performanței rețelelor radio mobile din România, din perspectiva utilizatorului final. Toate rețelele testate au fost măsurate folosind echipamente identice. Testele au fost executate într-un vehicul în mișcare, alternând mișcarea cu staționarea în punctele de interes din orașele verificate. Metodologia de test, precum și rutele și zonele statice au fost selectate independent de către p3 communications".

Aceasta este cea de-a treia certificare oferită Vodafone România de către p3 communications pentru performanțele rețelei.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group PLc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 403 de milioane de clienți, la 31 decembrie 2012. Vodafone are divizii în 30 de țări de pe cinci continente și peste 50 de rețele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.