Se încarcă...

Politele RCA si asigurarile pentru locuinta si calatorie sunt disponibile direct prin telefon

  • Clientii pot compara preturile asigurarilor si achizitiona o polita direct in cadrul aplicatiei, iar plata se efectueaza prin card bancar

  • Prin aplicatie, clientii Vodafone beneficiaza de o reducere de 20% din pretul asigurarii medicale de calatorie in strainatate

Bucuresti, Romania – 16 iulie 2013 – Utilizatorii Vodafone pot alege de acum polita RCA, precum si asigurarile pentru locuinta si calatorie in strainatate, direct prin telefon, prin intermediul aplicatiei pentru mobil i-Asigurare. Aceasta este disponibila pentru utilizatorii de smartphone-uri cu sistem de operare Android si iOS.

i-Asigurare powered by Vodafone permite utilizatorilor sa compare tarifele oferite de mai multe companii importante de asigurare de pe piata romaneasca si sa achizitioneze o polita direct din aplicatie, iar plata se efectueaza prin intermediul cardului bancar.

De asemenea, tot prin intermediul aplicatiei, posesorii de telefoane inteligente pot solicita si o oferta CASCO pentru automobilul lor. Mai mult, fiecare utilizator isi poate seta o serie de alerte utile, pentru momentul expirarii politei de asigurare, scadenta ratelor, expirarea Inspectiei Tehnice Periodice (ITP) sau a rovinietei.

Special pentru clientii Vodafone, aplicatia i-Asigurare va aduce o serie de preturi speciale, oferte si reduceri la tarifele societatilor de asigurare. Inca din momentul lansarii, clientii Vodafone beneficiaza de o reducere de 20% din pretul asigurarii medicale de calatorie in strainatate, indiferent de numarul de persoane si valoarea totala a asigurarii.

Vodafone Romania isi extinde portofoliul de aplicatii mobile cu o noua solutie utila, dezvoltata in parteneriat cu i-Tom Solutions. Serviciile de ofertare, emitere si livrare pentru politele din aplicatia i-Asigurare sunt oferite prin intermediul firmei Broker Virtual.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 404 de milioane de clienti, la 31 martie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.