Se încarcă...

Preturi speciale la Vodafone, intre 26 si 28 august:
Orice telefon vine cu pana la 60 de Euro reducere, cu abonamentele RED, in toate magazinele Vodafone

  • Promotional, si clientii ce aleg abonamentele Smart 15 si Smart 19 pot cumpara telefoane la preturi cu 30 de Euro mai mici

Bucuresti, Romania – 26 august 2013 – Vodafone are placerea sa anunte ca, intre 26 si 28 august, clientii ce aleg un contract nou sau isi reinnoiesc abonamentul primesc reduceri la smartphone-urile achizitionate impreuna cu abonamentele RED, Smart 15 si Smart 19.

Astfel, de luni pana miercuri, clientii vor putea achizitiona orice telefon cu o reducere de pana la 60 de Euro, impreuna cu abonamentele RED pe doi ani, in toata reteaua de magazine Vodafone si la partenerii sai.

Clientii ce opteaza pentru abonamentele RED pot achizitiona, de exemplu, smartphone-ul Samsung Galaxy SIII mini cu 0 Euro, impreuna cu RED 29, Samsung Galaxy SIV mini cu 29 Euro la abonamentul RED 45, precum si HTC One la un pret de 39 Euro, cu un contract RED 65.

Cu abonamentele RED, utilizatorii pot vorbi si trimite SMS-uri nelimitat, in orice retea nationala, beneficiaza de trafic de Internet mobil inclus si de un smartphone nou in fiecare an, precum si de o gama variata de aplicatii, oferite gratuit.

Mai mult, si utilizatorii care aleg abonamentul Smart 15 pe doi ani primesc un discount de pana la 30 de Euro din pretul smartphone-urilor. Pentru acestia, pretul unui Sony Xperia E ajunge, astfel, la 0 Euro.

De aceeasi reducere de 30 de Euro beneficiaza si clientii ce opteaza pentru un contract Smart 19, cu durata de doi ani. Pretul unui Nokia Lumia 520 ajunge, astfel, la 0 Euro.

Cu abonamentul Smart 15 (15 Euro cu TVA), clientii Vodafone beneficiaza de SMS-uri nelimitate in retelele nationale mobile. Mai mult, cu Smart 19 (19 Euro cu TVA), utilizatorii primesc si minute nelimitate de convorbiri in retea.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 409 milioane de clienti, la 30 iunie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.