Se încarcă...
  • Mult așteptatul smartphone poate fi testat de astăzi în AFI Cotroceni, în Vodafone Experience Store și în magazinul Vodafone din Băneasa Shopping City
  • Utilizatorii vor putea achiziționa noul BlackBerry Z10 pentru 199 Euro, cu abonamentul Mega 25 și 1,5 GB Internet pe mobil
  • Clienții serviciilor business pot cumpara smartphone-ul la prețuri ce pornesc de la 39 Euro, alături de pachetul Top Plus

București, România – 22 martie 2013 – Smartphone-ul BlackBerry Z10, vârf de gamă din portofoliul companiei canadiene BlackBerry, va fi disponibil, din data de 29 martie, în magazinele din rețeaua Vodafone și în magazinul online, atât pentru utilizatorii individuali cât și pentru clienții serviciilor business.

De asemenea, noul smartphone poate fi testat, de astăzi, atât în Vodafone Experience Store din AFI Cotroceni, cât și în magazinul Vodafone din centrul comercial Băneasa Shopping City.

Utilizatorii serviciilor Vodafone pot achiziționa noul smartphone la un pret de 199 Euro (TVA inclus), cu abonamentul Mega 25, în valoare de 25 Euro/luna, și opțiunea 1,5 GB Internet pe mobil, pe doi ani. Mai mult, clienții serviciilor de business pot opta pentru BlackBerry Z10 la prețuri ce pornesc de la 39 Euro, alături de pachetul Top Plus.

Smartphone-ul BlackBerry Z10 aduce, în premieră, BlckBerry flow, o nouă interfață de utilizare, complet regândită pentru o experiență simplă și intuitivă, parte a sistemului de operare BlackBerry 10. Mai mult, cu BlackBerry Hub, indiferent de aplicația care rulează pe ecran, cu un simplu gest toate mesajele, email-urile sau conversațiile devin vizibile. Sistemul de mesagerie BlackBerry Messenger include de acum mai multe facilități video, precum și funcția Screen Share, prin care pot fi distribuite fotografiile, paginile accesate sau documentele utilizatorilor. BlackBerry Z10 dispune de o memorie internă de 16 GB, alături de un procesor Dual Core cu o viteză de 1,5 GHz și 2 GB RAM. Design-ul inovator este completat de ecranul de 4,2 inch și camera de 8 MP.

Caracteristicile revoluționare ale noului smartphone sunt puse în valoare de experiența superioară oferită de rețeaua Vodafone, certificată pentru performanța serviciilor de navigare pe Internet de pe smartphone, de către auditorul independent P3 communications, în februarie 2013. În plus, clienții Vodafone România beneficiază și de o modalitate simplă de cumpărare a oricaror aplicații din magazinul Blackberry World: plata direct pe factura de servicii Vodafone, pentru abonați, sau din creditul Cartelei Vodafone, pentru utilizatorii serviciilor prepaid.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, cu aproximativ 403 de milioane de clienți, la 31 decembrie 2012. Vodafone are divizii în 30 de țări de pe cinci continente și peste 50 de rețele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.