Se încarcă...
  • Noul Nokia Lumia 925 va fi disponibil clientilor Vodafone la preturi ce pornesc de la 29 Euro, impreuna cu abonamentul RED 65
  • Clientii Vodafone Romania vor avea acces, in exclusivitate, la versiunea de 32 GB a noului terminal Nokia Lumia 925

Bucuresti, Romania – 16 august 2013 – Smartphone-ul Nokia Lumia 925, varful de gama al producatorului Nokia, intra in portofoliul Vodafone incepand de astazi, 16 august. Nokia Lumia 925 este o reinterpretare a predecesorului sau - Nokia Lumia 920 – si se remarca prin design-ul sau din metal, dar mai ales prin performantele camerei foto care incorporeaza tehnologia PureView.

Vodafone ofera in exclusivitate in Romania versiunea de 32 GB a Nokia Lumia 925. Clientii Vodafone pot achizitiona noul terminal la preturi ce pornesc de la 29 euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul RED 65. Nokia Lumia 925 este disponibil pentru clientii persoane fizice si in urmatoarele versiuni de abonament:

Tip abonament/ 2 ani RED 29 RED 45 RED 65
Pret (TVA inclus) 299 Euro 179 Euro 29 Euro

Noul Nokia Lumia 925 este disponibil si fara abonament, la un pret de 529 euro (TVA inclus). Si clientii business pot opta pentru noul terminal la preturi incepand cu 9 euro, cu abonamentul Red Plus, pe o durata de doi ani. Clientii companii mai pot opta pentru acest smartphone si cu urmatoarele planuri tarifare:

Tip abonament/ 2 ani RED Access RED Confort RED Red Plus
Pret (TVA inclus) 319 Euro 194 Euro 69 Euro 9 Euro

Smartphone-ul Nokia Lumia 925 include cea mai performanta tehnologie optica şi de software foto-video, care permite utilizatorilor sa obtina fotografii si filme la o calitate foarte buna, chiar si in conditii de luminozitate redusa. O noutate care vine odata cu lansarea Nokia Lumia 925 este si Nokia Smart Camera, care ofera utilizatorilor posibilitatea de a realiza zece fotografii simultan si de a edita imaginile cu ajutorul unor aplicatii speciale cum ar fi Best Shot, Action Shot si Motion Focus.

Odata cu lansarea Nokia Lumia 925, Nokia introduce design-ul din metal pentru prima data in gama Nokia Lumia, ceea ce confera terminalului un aspect robust. Mai mult, prin aplicatia speciala HERE, utilizatorii pot avea acces la o suita de servicii integrate de geo-localizare si navigatie. In plus, clientii care achizitioneaza Nokia Lumia 925 se pot bucura si de aplicatiile de mobil powered by Vodafone: Cinemagia, SeeNow, Transport Urban. Pentru mai multe informatii privind aplicatiile mobile powered by Vodafone, puteti vizita www.vodafone.ro/aplicatii.

Pentru mai multe informatii privind noul Nokia Lumia 925, puteti vizita: www.vodafone.ro/shop/telefoane/nokia-lumia-925 Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 409 de milioane de clienti, la 30 iunie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.