Se încarcă...

Noi beneficii pentru abonatii serviciilor de Internet pentru laptop sau PC

  • Toate abonamentele primesc de acum spatiu de stocare inclus, prin aplicatia Vodafone Cloud
  • Pachetele Turbo, ce beneficiaza de viteze 4G de pana la 100Mbps, aduc si acces la pachetul TV by Vodafone din aplicatia SeeNow
  • Abonamentele Internet Nelimitat Extra pe doi ani includ, gratuit, hotspot-ul mobil Vodafone Hotspot R205

Bucuresti, Romania – 1 august 2013 – Vodafone aduce abonatilor serviciilor de Internet pentru laptop sau PC mai multe beneficii, constand in spatiu de stocare in Cloud, acces la un pachet generos de programe TV si o noua promotie cu hotspot mobil gratuit, pentru clientii ce aleg abonamentul Internet Nelimitat Extra.

Astfel, toate abonamentele Vodafone Internet Nelimitat pentru laptop sau PC ofera, de acum, spatiu de stocare in Vodafone Cloud: Internet Nelimitat Standard, Plus si Extra includ Vodafone Cloud cu 5GB spatiu de stocare, Internet Nelimitat Turbo 75 include Vodafone Cloud 15GB, iar Internet Nelimitat Turbo 100 include Vodafone Cloud 25GB spatiu de stocare, pe toata perioada contractuala.

De asemenea, abonamentele Internet Nelimitat Turbo 4G includ acces gratuit la pachetul TV by Vodafone, din aplicatia SeeNow. Pachetul TV by Vodafone ofera acces la 43 de canale TV. Abonamentul Internet Nelimitat Turbo 100 include acces gratuit, pe intreaga perioada contractuala, la pachetul TV by Vodafone, iar abonamentul Internet Nelimitat Turbo 75 include o luna de acces gratuit la aceleasi servicii TV.

Mai mult, promotional, utilizatorii care semneaza abonamentul Internet Nelimitat Extra pe doi ani primesc, gratuit, hotspot-ul mobil Vodafone Hotspot R205, la care se pot conecta pana la 5 dispozitive, simultan.

 Internet Nelimitat StandardInternet Nelimitat PlusInternet Nelimitat ExtraInternet Nelimitat Turbo 75 4GInternet Nelimitat Turbo 100 4G
Trafic Initial2GB4GB6GB12GB20GB
Vodafone Cloud5GB5GB5GB15GB25GB
SeeNow---TV by Vodafone o lunaTV by Vodafone nelimitat
Tarif (Euro, TVA inclus)912141925

Utilizatorii care opteaza pentru serviciile 4G, prin abonamentele Internet Nelimitat Turbo 75 si Internet Nelimitat Turbo 100, vor primi un SIM special “4G Ready”.

Vodafone a fost primul operator care a lansat serviciile 4G in Romania, la data de 20 noiembrie 2012. De asemenea, Romania a fost cea de-a treia tara europeana in care Vodafone a lansat serviciile 4G. Reteaua 4G Vodafone este disponibila in 10 orase ale tarii: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara. Mai multe detalii despre acoperirea Vodafone 4G sunt disponibile pe www.vodafone.ro/acoperire.

Mai multe informatii despre pachetele de servicii de Internet pentru PC si laptop sunt disponibile la www.vodafone.ro/internet.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 409 milioane de clienti, la 30 iunie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.