Se încarcă...

La Cartela Vodafone, minutele, SMS-urile si traficul de date neconsumat se reporteaza

  • Utilizatorii beneficiaza de un nou portofoliu de extraoptiuni, ce ofera minute internationale mobile, fixe, SMS-uri nationale nelimitate, apeluri nelimitate in reteaua Vodafone  si mai mult trafic de date

Bucuresti, 6 noiembrie 2013 – De astazi, in premiera pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, minutele, SMS-urile si traficul de date neconsumat din noile extraoptiuni se reporteaza in luna urmatoare.
Pentru a beneficia de reportarea minutelor, SMS-urilor si a traficului de date neconsumat, utilizatorii trebuie doar sa isi reinnoiasca extraoptiunea pe care o au activa, inainte ca aceasta sa expire.
De asemenea, utilizatorii Cartelei Vodafone pot opta pentru un nou portofoliu de extraoptiuni, ce aduc minute internationale fixe de la doar 5 Euro/credit, minute internationale mobile, SMS-uri nelimitate, precum si mai mult trafic de date de la 6 Euro/credit si apeluri nelimitate in reteaua Vodafone, in extraoptiunile de valoare superioara.
Mai multe informatii despre noile extraoptiuni sunt disponibile in tabelul de mai jos:

Extraoptiune

Mini 5

Flexi 6

 

Combi 7

Smart 9

Smart 12

Beneficii nationale si internationale

100 Minute nationale / internationale/SMS-uri nationale

Nelimitat
SMS – uri
nationale
125 Minute nationale si internationale

Nelimitat
SMS – uri
nationale
150 Minute  nationale si internationale

Nelimitat
SMS – uri
nationale
200 Minute nationale si internationale

Nelimitat
SMS – uri
nationale
250 Minute nationale si internationale

Beneficii in retea

2.000 Minute /SMS-uri in retea

3.000 Minute in retea

3.000 Minute in retea

Nelimitat minute in retea

Nelimitat minute in retea

Trafic inclus (Vodafone pentru Tineri)

50 MB
(100MB)

200MB
(400MB)

250MB
(500MB)

500MB
(1GB)

750MB
(1.5GB)

Pret

5 Euro

6 Euro

7 Euro

9 Euro

12 Euro

Mai mult, tinerii cu varste intre 14 - 26 de ani care se inscriu in programul Vodafone pentru Tineri beneficiaza, pentru aceleasi extraoptiuni, la acelasi cost, de un trafic dublu de date, inclus.
Utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiaza, in continuare, si de bonusuri importante, in functie de vechimea de utilizare a Cartelei, dar si de valoarea de reincarcare, prin recent lansatul program Vodafone pentru Tine la Cartela, care ofera minute nationale si internationale, SMS-uri si trafic de date, inca din prima zi.
Pentru informatii suplimentare, accesati www.vodafone.ro/cartela.
Noua oferta a Cartelei Vodafone se desfasoara sub umbrela de comunicare “Romanii au initiativa”. Pentru a prezenta noile beneficii ale Cartelei Vodafone, actorul Paul Ipate, personaj al mai multor campanii din trecut, revine ca protagonist intr-o noua ipostaza, iar mai multe informatii sunt disponibile pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/#!/pages/Paul-Ipate/399866513400686?fref=ts si in presa, TV si radio. 
Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 409 milioane de clienti la 30 iunie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.