Se încarcă...

Fundatia Vodafone Romania reabiliteaza doua unitati de invatamant din comunele grav afectate de inundatiile din Galati

  • Fundatia aloca 50.000 de Euro pentru repararea si reamenajarea scolii din comuna Costache Negri si a gradinitei din comuna Cudalbi
  • Beneficiarii sunt 920 de prescolari si scolari din cele doua comune, care au fost grav afectate de recentele inundatii
  • Lucrarile de reparatii sunt coordonate cu sprijinul Asociatiei React si vor fi finalizate in doua saptamani

Bucuresti, 19 septembrie 2013 – Fundatia Vodafone Romania este alaturi de victimele inundatiilor din judetul Galati prin finantarea lucrarilor de reabilitare a unitatilor de invatamant din localitatile cele mai grav afectate.

Intrucat 920 de prescolari si scolari sunt acum in imposibilitatea de a incepe cursurile, Fundatia Vodafone Romania a alocat 50.000 de Euro pentru repararea si reamenajarea scolii din comuna Costache Negri si a gradinitei din comuna Cudalbi. In plus, scoala din Costache Negri va fi dotata cu 3 calculatoare si un proiector, iar cateva sute de copii vor primi pachete cu imbracaminte.

Lucrarile de reparatii sunt coordonate cu sprijinul si implicarea Asociatiei React – unul dintre partenerii traditionali ai Fundatiei Vodafone – si vor dura o saptamana – in cazul gradinitei, si doua saptamani, pentru scoala din Costache Negri.

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie non-guvernamentala romaneasca cu statut caritabil, distincta de operatiunile comerciale ale companiei, infiintata in 1998. In cei 15 ani de activitate, Fundatia Vodafone Romania a finantat peste 700 de programe in beneficiul copiilor, batranilor, persoanelor defavorizate, cu dizabilitati si al victimelor calamitatilor naturale. Pana in prezent, Fundatia Vodafone Romania a investit 15 milioane Euro, sustinand programe sociale din domeniul sanatatii, educatiei, prevenirii abandonului familial si scolar, servicii sociale pentru copii, tineri cu dizabilitati intelectuale si locomotorii sau pentru varstnici, precum si programe de voluntariat. Mai multe detalii despre programele Fundatiei se regasesc pe www.fundatia-vodafone.ro sau www.facebook.com/fundatiavodafone.