Se încarcă...

Fundatia Radio Romania si Fundatia Vodafone Romania organizeaza un spectacol caritabil pentru sute de copii din centrele de zi si de plasament

  • Cu sprijinul Fundatiei Radio Romania, copiii se vor bucura de un spectacol sustinut pro bono de artisti romani
  • Spectacolul incheie programul “Scrisori pentru Mos Craciun” din acest an, prin care angajatii Vodafone Romania indeplinesc dorintele de Craciun ale copiilor

Bucuresti, 12 decembrie 2013 –Duminica, 15 decembrie 2013, sute de copii isi vor primi cadourile de la Mos Craciun, intr-un spectacol caritabil organizat de Fundatia Radio Romania si Fundatia Vodafone Romania, incepand cu orele 11:30, la Sala Radio din Bucuresti. Spectacolul va fi sustinut pro bono de mai multi artisti. Pe scena vor urca VH2, Antonia, Alexandra Ungureanu & Crush, Corul Barbatesc “Cantus Domini” al Asociatiei Studentilor Teologi Ortodocsi din cadrul “Facultatii de Teologie”, precum si trupa SobiS de la Clubul Copiilor sector 4.
La incheierea spectacolului, sute de copii din centrele de zi si centrele de plasament sustinute financiar de Fundatia Vodafone Romania vor primi cadourile de Craciun dorite, cu sprijinul angajatilor Vodafone, prin programul “Scrisori catre Mos Craciun”.
„Scrisori pentru Mos Craciun este o campanie initiata de Fundatia Vodafone Romania in anul 2010, prin care copii cu varste intre 3 si 12 ani, inclusi in programele ONG-urilor sustinute financiar de Fundatia Vodafone, primesc cadourile visate, cu ajutorul angajatilor Vodafone. Le multumim tuturor colegilor care il ajuta pe Mos Craciun sa ajunga la acesti copii si ne bucuram ca, prin parteneriatul cu Fundatia Radio Romania, putem sa le oferim copiilor si un spectacol minunat”, a spus Angela Galeta, Directorul Fundatiei Vodafone Romania.
“Fundatia Radio Romania este incantata sa sustina pentru al doilea an consecutiv aceasta initiativa minunata, prin care facem fericiti sute de copii lipsiti de posibilitati materiale, in preajma Sarbatorilor de iarna. Multumim artistilor cu suflet mare care ni s-au alaturat pro bono, pentru a oferi momente de neuitat acestor copii”, a declarat Ruxandra Sararu, Consilier principal al Presedintelui Director General, Radio Romana si Presedinte al Fundatiei Radio Romania.
Copiii sunt beneficiari ai mai multor asociatii si fundatii ale caror proiecte sunt sustinute de catre Fundatia Vodafone Romania, prin finantare si actiuni de voluntariat. Cele 12 ONG-uri partenere care participa in acest an in cadrul campaniei “Scrisori pentru Mos Craciun” sunt: Asociatia Hercules - Costesti; Asociatia Sfantul Arhidiacon Stefan - Bucuresti; Centrul de Plasament Sfantul Iosif - Bucuresti; Asociatia Edelweiss - Sibiu; Asociatia Mia's Children – Bucuresti; Asociatia “Ana si Copiii” - Bucuresti; Asociatia Diaconia Ajutor International - Brasov; Asociatia SOS Satele Copiilor - Bucuresti;  Fundatia Dezvoltarea Popoarelor - Bucuresti; Asociatia “Chance for Life” - Bucuresti si Sulina; Asociatia “Little People” - Bucuresti.
Fundatia Radio Romania se implica in actiuni sociale inca din anul 1927.

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie non-guvernamentala romaneasca cu statut caritabil, distincta de operatiunile comerciale ale companiei, infiintata in 1998. In cei 15 ani de activitate, Fundatia Vodafone Romania a finantat peste 700 de programe in beneficiul copiilor, batranilor, persoanelor defavorizate, cu dizabilitati si al victimelor calamitatilor naturale. Pana in prezent, Fundatia Vodafone Romania a investit peste 15 milioane Euro in proiecte desfasurate de organizatiile non profit partenere. Mai multe detalii despre programele Fundatiei se regasesc pe www.fundatia-vodafone.ro sau www.facebook.com/fundatiavodafone.