Se încarcă...

Clientii Vodafone RED pot vorbi nelimitat si in roaming, cu optiunea speciala “Roaming pe zi”

Clientii Vodafone RED pot vorbi nelimitat si in roaming, cu optiunea speciala “Roaming pe zi”

  • De acum, clientii Vodafone RED pot vorbi nelimitat si in roaming, prin optiunea “Roaming pe zi”, pentru o taxa zilnica de 3 Euro/zi (TVA inclus)
  • Optiunea permite si utilizarea in roaming a traficului de date inclus in pachetele RED, de pana la 4 GB
  • Pentru clientii altor tipuri de abonamente decat Vodafone RED, precum si pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, optiunea “Roaming pe zi” este disponibila pentru 3,99 Euro/ zi (TVA inclus)
  • Tot incepand cu 1 iulie 2013, Vodafone Romania reduce tarifele standard de roaming, in conformitate cu Regulamentul de Roaming International al Uniunii Europene

Bucuresti, Romania – 1 iulie 2013 – Incepand de astazi, clientii Vodafone RED, noi si existenti, pot vorbi nelimitat si in roaming. Prin optiunea “Roaming pe zi”, clientii Vodafone RED - atat persoane fizice cat si clientii companii – au acces, atunci cand calatoresc in tarile Uniunii Europene si Turcia, la beneficiile incluse in abonament: convorbiri si mesaje text nelimitate si un trafic generos de date, de pana la 4 GB. Costul optiunii “Roaming pe zi” pentru utilizatorii abonamentelor RED este de 3 Euro (TVA inclus), iar apelurile primite nu vor fi taxate. Mai mult, pentru abonatii Vodafone Business Red Plus, costul optiunii “Roaming pe zi” este 0 Euro.

„Ne face placere sa extindem beneficiile utilizatorilor Vodafone RED cu optiunea “Roaming pe zi” , care aduce apeluri nelimitate si in roaming, la un tarif foarte convenabil, de numai 3 Euro/ zi. In plus, acestia au acces la traficul de date, inclus in abonament, ceea ce inseamna, practic, ca pot naviga fara griji pe internet si atunci cand se afla in strainatate” a declarat Andreea Cramer, Director Postpaid, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Clientii Vodafone Romania care au optat pentru alt tip de abonament, precum si utilizatorii Cartelei Vodafone, isi pot activa, de asemenea, optiunea “Roaming pe zi”. Prin achitarea unei taxe zilnice de 3,99 Euro/zi (TVA inclus), clientii Vodafone, atat persoane fizice cat si companii, pot folosi in roaming internetul pe mobil, minutele si SMS-urile nationale incluse in planul lor tarifar. Primele 30 de minute/ zi de apeluri primite in roaming nu se vor tarifa, iar dupa consumarea acestora, tariful va fi de 0,10 Euro pe minut.

Optiunea “Roaming pe zi” este disponibila pentru clientii Vodafone Romania in 34 de tari, astfel: tarile din Uniunea Europeana (Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ţările de Jos, Ungaria), dar si alte tari, precum: Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Insulele Reunion, Gibraltar, Turcia, Albania sau Elvetia.

“Roaming pe zi” este valabila si pentru destinatii mai exotice, cum ar fi Singapore, Hong Kong, Malaezia, Egipt, Australia, Ghana, Qatar, Japonia, Africa de Sud, India si Noua Zeelanda, pentru o taxa zilnica de 6 Euro (TVA inclus)/ zi (pentru clientii Vodafone RED), respectiv 8 Euro (TVA inclus)/ zi (pentru abonatii altor tipuri de abonamente decat Vodafone RED si pentru utilizatorii Cartelei Vodafone). In cazul in care clientul a activat optiunea „Roaming pe Zi” si nu calatoreste intr-una din tarile in care este valabila aceasta optiune, acesta va fi taxat in conformitate cu tarifele standard de roaming Vodafone World.

Clientii Vodafone pot activa optiunea “Roaming pe zi” la *100# si *222, online, prin MyVodafone, sau in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai. Pentru mai multe detalii, vizitati: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/abonamente/roaming/index.htm si https://www.vodafone.ro/business/firme-mici-si-mijlocii/voce-mobila/roaming/index.htm

Tot incepand de astazi, 1 iulie 2013, Vodafone Romania modifica tarifele standard de roaming in conformitate cu Regulamentul de Roaming International impus in Uniunea Europeana. Astfel, prin serviciul de roaming Vodafone World, clientii Vodafone vor beneficia de un mod de tarifare mai avantajos pentru apelurile initiate si primite din Uniunea Europeana, Elveţia, Islanda, Liechtenstein si Norvegia (Zona 1) catre destinatii din aceeasi zona:

  Tarif (TVA inclus)
De la 1 iulie 2013 Pana la 30 iunie 2013
Apel local, apel catre Romania si apel catre destinatii internationale din UE 0.30 €/min 0.36 €/min
Apel primit 0.09 €/min 0.10 €/min
SMS trimis 0.10 €/mesaj 0.11 €/mesaj
Trafic de date (taxarea minima per sesiune este de 1 kbyte) 0.56 €/MB 0.87 €/MB

Vodafone Romania are peste 440 de parteneri de roaming in 175 de tari de pe tot globul.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 404 de milioane de clienti, la 31 martie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.