Se încarcă...
 • Ofertele de Paști de la Vodafone vin cu beneficii maxime, pe fix și mobil

  București, 11 aprilie 2022 - Vodafone maximizează beneficiile pentru clienții noi în ofertele de Paști, disponibile deja în magazinele fizice și pe www.vodafone.ro. Pentru 7,9 euro/ lună, clienții Vodafone de servicii mobile vor primi pachetul Vodafone Maxim cu NET maxim (NET 500 sau NET 1000, în funcție de acoperire), Vodafone TV, 206 canale TV, extraopțiunile Sport și 4K incluse. Același pachet este disponibil pentru 9,9 euro/ lună pentru clienții noi care optează pentru oferta de servicii fixe de la Vodafone.

  Află mai multeOfertele de Paști de la Vodafone vin cu beneficii maxime, pe fix și mobil
 • Vodafone şi Salvamont lansează două tehnologii de ultimă generaţie conectate la GigaNetwork

  București, 7 aprilie 2022 - Vodafone România și Salvamont (Asociația Salvatorilor Montani) îşi consolidează parteneriatul tehnologic şi lansează două soluții digitale care, împreună cu puterea şi fiabilitatea reţelei, repoziționate recent sub numele Vodafone GigaNetwork, ajută la reducerea semnificativă a timpului de căutare a victimelor şi la salvarea mai multor vieţi omeneşti. Când calea se face nevăzută, salvatorii montani se bazează pe Vodafone GigaNetwork 5G și GigaNetwork FIBRĂ.

  Află mai multeVodafone şi Salvamont lansează două tehnologii de ultimă generaţie conectate la GigaNetwork
 • Gama iPhone 13, în varianta de culoare verde, e disponibilă pentru precomandă la Vodafone România

  București, 18 martie 2022 – Vodafone România va oferi iPhone SE cu designul său compact și rezistent, alături de iPhone 13 Pro și iPhone 13, în varianta de culoare verde. Noua generație iPhone SE vine cu îmbunătățiri impresionante: procesor A15 Bionic, conexiune 5G, sistem de camere complet nou, o durată de viață a bateriei mai mare și rezistență sporită. iPhone 13 Pro și iPhone 13 vor fi disponibile în versiuni noi de culoare: verde alpin, respectiv verde, adăugându-se celei mai avansate game iPhone de până acum care se remarcă printr-un design elegant, procesorul inovator A15 Bionic, carcasa frontală Ceramic Shield deosebit de rezistentă, experiența 5G avansată, sistemul de camere de ultimă generație pentru poze și conținut video de înaltă calitate. Clienții pot face precomenzi pentru iPhone SE, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max în varianta verde alpin și iPhone 13 și iPhone 13 mini, versiunea verde, de astăzi, urmând să fie livrate începând cu data de 25 martie a.c.

  Află mai multeGama iPhone 13, în varianta de culoare verde, e disponibilă pentru precomandă la Vodafone România
 • Vodafone anunță un plan de economie circulară pentru prelungirea duratei de viață a telefoanelor, reutilizare și reciclare

  Vodafone anunță astăzi o inițiativă prin care încurajează clienții să prelungească perioada de utilizare a telefoanelor noi și să predea sau să recicleze dispozitivele vechi, contribuind astfel la susținerea economiei circulare în industria de telefonie mobilă, pentru reducerea la minimum a deșeurilor și a emisiilor de carbon.

  Află mai multeVodafone anunță un plan de economie circulară pentru prelungirea duratei de viață a telefoanelor, reutilizare și reciclare
 • Pentru a opta oară consecutiv, Gartner® recunoaște Vodafone drept lider global pentru serviciile de conectivitate bazate pe IoT în raportul Magic Quadrant™ 2022

  București, 8 februarie 2022 – Pentru a opta oară consecutiv, Vodafone este recunoscut de către Gartner drept lider mondial pentru serviciile de conectivitate bazate pe IoT, în cadrul raportului Magic Quadrant.

  Află mai multePentru a opta oară consecutiv, Gartner® recunoaște Vodafone drept lider global pentru serviciile de conectivitate bazate pe IoT în raportul Magic Quadrant™ 2022
 • Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2021

  București, 2 februarie 2022 - Vodafone România anunță principalii indicatori de performanță financiară pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2021, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc. Veniturile din servicii au fost de 191,5 milioane de euro și continuă să fie stabile pe evoluția trimestrială.

  Află mai multeVodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2021
 • Vodafone intră în aventura Survivor

  București, 14 ianuarie 2022 - Vodafone România se alătură reality show-ului devenit fenomen în întreaga lume - Survivor - ca sponsor principal și partener exclusiv de conectare. Show-ul începe duminică, 16 ianuarie a.c., de la ora 20.00, pe PRO TV, și va fi difuzat în fiecare duminică, de la 20.00, dar și lunea și marțea, de la 20.30.

  Află mai multeVodafone intră în aventura Survivor
 • Peste 40% dintre români cred că guvernul are capacitatea, voința și abilitățile să combată schimbările climatice

  București, 06 ianuarie 2022 - Cetățeni din toată lumea sunt de părere că guvernele din țările lor sunt principalele responsabile pentru combaterea schimbărilor climatice (54%), urmate de ONU (40%), potrivit unui nou studiu al Vodafone Institute și realizat de Kantar, care a cuprins 17.000 de oameni din 17 țări, printre care și România. Iar digitalizarea este considerată de cei mai mulți o soluție pentru atingerea obiectivelor climatice, așa cum au menționat aproape 65% dintre cei intervievați, rată similară și în rândul cetățenilor români.

  Află mai multePeste 40% dintre români cred că guvernul are capacitatea, voința și abilitățile să combată schimbările climatice