Se încarcă...
  • Aplicația GP Tom permite comercianților să accepte plăți cu cardul oriunde și oricând, prin intermediul telefonului mobil, în locul dispozitivului clasic POS, fiind ideală pentru afacerile mici și mijlocii care au nevoie de o soluție simplă și rapidă de plată;
  • Aplicația GP Tom ajută comercianții să accepte plăți contactless rapid și în siguranță, fără echipamente suplimentare, fără costuri de activare, implementare și mentenanță;
  • Vodafone pune la dispoziția clienților pachete speciale complete, cu servicii de date și voce mobile, antivirus și smartphone compatibil, începând de la 9 euro/lună, adaptate pentru aplicația de plată GP Tom.

București, 1 iulie 2021 – Vodafone România în parteneriat cu Global Payments lansează o ofertă integrată pentru digitalizarea încasărilor prin aplicația GP Tom, ce permite comercianților acceptarea plăților cu cardul prin intermediul unui smartphone, în locul unui dispozitiv clasic POS. Aplicația de plată GP Tom este compatibilă cu orice smartphone cu sistem de operare Android 8.x, prevăzut cu tehnologia NFC.

GP Tom permite comercianților să încaseze pe loc, de oriunde, transformând telefonul mobil în dispozitiv de plată, fără a mai fi necesare echipamente suplimentare. Astfel, soluția GP Tom este ideală pentru firmele care desfășoară activități cu un grad ridicat de mobilitate, precum taximetrie, curierat, restaurante cu livrare, cafenele etc, precum și celor cu unități de vânzare mobile în cadrul târgurilor, festivalurilor, evenimentelor, piețelor și altor zone dedicate sau cu magazine mici.

“Ne bucurăm să punem la dispoziția clienților noștri companii o soluție digitală inovatoare, care le permite acestora să fructifice orice oportunitate de vânzare, prin acceptarea plăților cu cardul oriunde și oricând, prin intermediul unui smartphone, în locul clasicului POS. Noua soluție răspunde nevoilor de flexibilitate, mobilitate și ușurință în utilizare ale micilor antreprenori și afaceri din diverse domenii de activitate, care sunt cu atât mai mari în contextul actual. În plus, Vodafone vine în întâmpinarea acestor nevoi prin lansarea unor pachete complete, care oferă comercianților tot ceea ce au nevoie pentru a utiliza noua aplicație de acceptare a plăților cu cardul, inclusiv servicii de date și voce mobile, smartphone compatibil și soluția de antivirus pentru protecția și securitatea dispozitivului mobil” , a spus Mihnea Rădulescu, Vodafone Business Unit Director, Vodafone România.

“Ne-am propus să venim în sprijinul afacerilor mici și mijlocii cu o ofertă unică, care să integreze soluția mobilă compatibilă pentru aplicația de plată inovativă GP Tom, iar parteneriatul cu Vodafone România reprezintă liantul perfect pentru digitalizarea fluxului de încasări. Rata de adopție a aplicației inovative de plată GP Tom este în continuă creștere, iar integrarea acesteia în portofoliul de servicii Vodafone pentru business asigură o accesabilitate mult mai facilă și o răspândire semnificativă către mediul de afaceri” , a declarat Cătălin Moise, Country Manager Global Payments România.

Vodafone România pune la dispoziția clienților companii pachete complete începând de la 9 euro/lună, care includ servicii de date și voce mobile, soluția de antivirus Vodafone Secure Net Basic gratuită 24 de luni și smartphone compatibil cu soluția GP Tom.

Comercianții pot accesa pachetele de comunicații și aplicația de plată GP Tom direct în magazinele Vodafone, prin consultanții business Vodafone, prin email la antreprenori@vodafone.com sau telefonic la numărul 0790.700.800.

Aplicația GP Tom poate fi descărcată din Google Play Store. Imediat după activare, comercianții pot accepta plăți contactless efectuate cu orice tip de card, rapid și în siguranță. Tranzacțiile prin intermediul GP Tom se vor face în deplină siguranță, respectând standardele de securitate din industria plăților. Aplicația GP Tom asigură procesarea rapidă a tranzacțiilor și oferă informații în timp real despre încasările efectuate. Odată realizată plata, chitanța poate fi trimisă clientului prin email, SMS sau QR code.

Mai multe detalii despre noua soluție de plată GP Tom disponibilă în portofoliul Vodafone Business pot fi accesate pe site-ul vodafone.ro.

Despre Vodafone
Vodafone este o companie lider în domeniul telecomunicațiilor în Europa și Africa. Misiunea noastră este să „conectăm pentru un viitor mai bun” care permite o societate digitală incluzivă și durabilă. Experiența și prezența noastră extinsă ne oferă oportunitatea unică de a susține schimbarea pozitivă pentru societate. Rețelele noastre mențin familiile, prietenii, afacerile și guvernele conectate – așa cum a fost demonstrate clar în cazul Covid-19 - și avem un rol esențial în menținerea funcționării economiilor și a sectoarelor critice, precum educația și asistența medicală.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile și fixe în Europa și cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastră de tehnologie M-Pesa permite, în Africa, unui număr de peste 48 de milioane de oameni să beneficieze de acces la plăți mobile și servicii financiare. Operăm rețele mobile și fixe în 21 de țări și 49 de rețele mobile partenere. La 31 martie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV și peste 123 milioane de dispozitive IoT conectate.

Susținem diversitatea și incluziunea prin politicile noastre de maternitate și concediu parental, prin furnizarea de oportunități multiple de dezvoltare femeilor cu ajutorul conexiunilor mobile și fixe, precum și prin îmbunătățirea accesului la educație și abilități digitale pentru femei și pentru societate, în general. Apreciem și tratăm cu respect toate persoanele, indiferent de rasă, etnie, dizabilitate, vârstă, orientare sexuală, identitate de gen, credință, cultură sau religie.

Totodată, Vodafone ia măsuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu 50% până în 2025, până la net zero până în 2040, prin achiziția de 100% energie electrică din surse regenerabile până în 2025 și până în iulie 2021 în Europa, reutilizând, revânzând sau reciclând 100% din echipamentele noastre de rețea care devin redundante.

Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com, urmăriți-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectați-vă cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

Despre Global Payments
Global Payments este lider pe piața furnizării de servicii și tehnologie de plăți. Mulțumită tehnologiilor, serviciilor și cunoștințelor noastre, oferă o gamă variată de soluții și inovații, care permit comercianților să accepte diferite tipuri de plăți și să își dezvolte afacerile. Compania operează în 100 țări, are peste 24,000 de angajați și 3.5 milioane clienți. De asemenea, procesăm peste 50 miliarde de tranzacții pe an. Publicația Fortune a clasat compania Global Payments în topul celor mai profitabile 500 companii.

Global Payments oferă soluții pentru întreprinderi mici și mijlocii, dar și pentru companii multinaționale- de la terminale de plată fizice până la soluții de plată mobile și online.

Service. Driven. Commerce
Scopul nostru este să oferim servicii exemplare clienților, comunităților și angajaților noștri. Conduși de pasiunea de a inova, ne adaptăm nevoilor clienților noștri. În calitate de experți în tehnologii de plată, aducem expertiză și o perspectivă globală în afaceri.

Pentru mai multe informații, vizitați www.globalpayments.ro.