Se încarcă...
  • Veniturile din servicii ale Vodafone sunt de 190,9 milioane de euro în trimestrul încheiat la 30 iunie 2021

București, 23 iulie 2021 – Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2021, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc.

Vodafone România a înregistrat performanțe bune, în ciuda contextului dificil din trimestrul încheiat la 30 iunie 2021.

Veniturile din servicii se află la valoarea de 190,9 milioane de euro și continuă să fie stabile pe evoluția trimestrială.

Baza de clienți a Vodafone România a atins valoarea de 11.2 milioane de clienți la 30 iunie 2021.

Achilleas Kanaris, CEO Vodafone România: „Sunt încântat să mă alătur Vodafone România și să continui să dezvolt, împreună cu echipa, prezența Vodafone în țară. Vom continua să ne consolidăm poziția de lider în inovație și rețele excelente de comunicații electronice pentru a oferi tuturor clienților și partenerilor cea mai bună experiență de utilizare și servicii complet convergente. În același timp, ne vom concentra pe extinderea contribuției noastre la eforturile de digitalizare ale României. Beneficiile digitale pot fi exploatate în întregime doar prin intermediul accesului la infrastructura potrivită, alături de conexiuni rapide și fiabile. Reducerea decalajului digital va fi o prioritate importantă pentru noi și va trebui să lucrăm împreună pentru a ne asigura de faptul că toată lumea este conectată și că nimeni nu este lăsat în urmă. De asemenea, este misiunea noastră să conectăm pentru un viitor mai bun prin facilitarea accesului la educație în zonele defavorizate. Am încredere că, împreună cu echipa de profesioniști a Vodafone România, vom dezvolta proiecte semnificative care vor avea un impact pozitiv pentru aceste domenii și, în cele din urmă, pentru întreaga societate românească”.

Despre Vodafone

Vodafone este o companie lider în domeniul telecomunicațiilor în Europa și Africa. Misiunea noastră este să „conectăm pentru un viitor mai bun” care permite o societate digitală incluzivă și durabilă. Experiența și prezența noastră extinsă ne oferă oportunitatea unică de a susține schimbarea pozitivă pentru societate. Rețelele noastre mențin familiile, prietenii, afacerile și guvernele conectate – așa cum a fost demonstrate clar în cazul Covid-19 - și avem un rol esențial în menținerea funcționării economiilor și a sectoarelor critice, precum educația și asistența medicală.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile și fixe în Europa și cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastră de tehnologie M-Pesa permite, în Africa, unui număr de peste 50 de milioane de oameni să beneficieze de acces la plăți mobile și servicii financiare. Operăm rețele mobile și fixe în 21 de țări și 49 de rețele mobile partenere. La 30 iunie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV și peste 130 milioane de dispozitive IoT conectate.

Susținem diversitatea și incluziunea prin politicile noastre de maternitate și concediu parental, prin furnizarea de oportunități multiple de dezvoltare femeilor cu ajutorul conexiunilor mobile și fixe, precum și prin îmbunătățirea accesului la educație și abilități digitale pentru femei și pentru societate, în general. Apreciem și tratăm cu respect toate persoanele, indiferent de rasă, etnie, dizabilitate, vârstă, orientare sexuală, identitate de gen, credință, cultură sau religie.

Totodată, Vodafone ia măsuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu 50% până în 2025, până la net zero până în 2040, prin achiziția de 100% energie electrică din surse regenerabile până în 2025 și până în iulie 2021 în Europa, reutilizând, revânzând sau reciclând 100% din echipamentele noastre de rețea care devin redundante.

Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com, urmăriți-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectați-vă cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.