Se încarcă...
  • Precomenzile pentru noile modele Galaxy Z pot fi înregistrate până pe 26 august, ora 23.59
  • Pachetul format din abonament și smartphone disponibil la precomandă este la un preț similar smartphone-ului achiziționat fără servicii mobile

București, 13 august 2021 ̶ Vodafone România a deschis precomenzile pentru Galaxy Z Fold3 5G și Galaxy Z Flip3 5G, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean. Noile modele Galaxy Z sunt disponibile pentru clienții Vodafone România la precomandă până pe data de 26 august, ora 23.59.

Cea de-a treia generație care definește această categorie de produse cuprinde o serie de îmbunătățiri esențiale ce le fac mai durabile, oferind experiențe unice de utilizare si aplicații optimizate. De la design-ul emblematic, până la experiențele captivante și imersive de divertisment, Z Flip3 și Z Fold3 le oferă utilizatorilor noi modalități unice de lucru, vizionare de conținut și gaming.

Noile dispozitive sunt dotate cu ecrane de ultimă generație. Spre exemplu, Galaxy Z Fold3 dispune de un display Infinity Flex de 7,6 inci1. Ecranul principal al lui Z Flip3 a fost reproiectat și este acum de patru ori mai mare2 și facilitează vizualizarea notificărilor și a mesajelor fără a fi nevoie de a-l deschide.

Întalnită pentru prima dată la smartphone-uri pliabile, Z Fold3 și Z Flip3 sunt rezistente la apă fiind certificate IPX83. De asemenea, ambele modele lansate sunt echipate cu noua carcasă din aluminiu (Armor Aluminum) – cel mai puternic aluminiu utilizat vreodată în construcția unui smartphone – împreună cu cel mai dur Corning® Gorilla® Glass Victus™ pentru protecție împotriva zgârieturilor și a căzăturilor accidentale.

Cu seria Galaxy Z, utilizatorii vor avea acces la mai multe aplicații care se potrivesc perfect cu ecranul pliabil. Samsung extinde parteneriatele cu companii de top precum Google, Microsoft și multe altele, astfel încât utilizatorii să se poată bucura mai mult de aplicațiile lor preferate adaptate nevoilor lor unice.

Clienții Vodafone România pot înregistra o precomandă până pe data de 26 august în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinele partenerilor și pe https://www.vodafone.ro/. Pachetul format din abonamentul Red Infinity 22 și smartphone disponibil la precomandă este la un preț promoțional similar smartphone-ului achiziționat fără servicii mobile. Samsung Galaxy Z Flip3 5G în versiunea de 128GB poate fi achiziționat împreună cu abonamentul Red Infinity 22 la prețul promoțional de 20 euro pe lună, o rată a telefonului de 20 euro și avans de 69 euro. Samsung Galaxy Z Fold3 5G de 256GB poate fi achiziționat cu abonamentul Red Infinity 22 la prețul promotional de 20 euro pe lună, cu o rată a smartphone-ului de 45 de euro și avans 89 euro.

Clienții Vodafone care înregistrează o precomandă pentru Galaxy Z Fold3 primesc cadou un kit de accesorii format din Cover SPen și încărcător 25W.

Despre Vodafone

Vodafone este o companie lider în domeniul telecomunicațiilor în Europa și Africa. Misiunea noastră este să „conectăm pentru un viitor mai bun” care permite o societate digitală incluzivă și durabilă. Experiența și prezența noastră extinse ne oferă oportunitatea unică de a susține schimbarea pozitivă pentru societate. Rețelele noastre mențin familiile, prietenii, afacerile și guvernele conectate – așa cum a fost demonstrate clar în cazul Covid-19 - și avem un rol esențial în menținerea funcționării economiilor și a sectoarelor critice, precum educația și asistența medicală.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile și fixe în Europa și cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastră de tehnologie M-Pesa permite, în Africa, unui număr de peste 50 de milioane de oameni să beneficieze de acces la plăți mobile și servicii financiare. Operăm rețele mobile și fixe în 21 de țări și 49 de rețele mobile partenere. La 30 iunie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV și peste 130 milioane de dispozitive IoT conectate.

Susținem diversitatea și incluziunea prin politicile noastre de maternitate și concediu parental, prin furnizarea de oportunități multiple de dezvoltare femeilor cu ajutorul conexiunilor mobile și fixe, precum și prin îmbunătățirea accesului la educație și abilități digitale pentru femei și pentru societate, în general. Apreciem și tratăm cu respect toate persoanele, indiferent de rasă, etnie, dizabilitate, vârstă, orientare sexuală, identitate de gen, credință, cultură sau religie.

Totodată, Vodafone ia măsuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu 50% până în 2025, până la net zero până în 2040, prin achiziția de 100% energie electrică din surse regenerabile până în 2025 și până în iulie 2021 în Europa, reutilizând, revânzând sau reciclând 100% din echipamentele noastre de rețea care devin redundante.

Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com, urmăriți-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectați-vă cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

1Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului principal al lui Z Fold3 este de 7,6" sub forma unui dreptunghi complet și de 7,4" atunci când se iau în calcul colțurile rotunjite; suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite.

2Comparativ cu Galaxy Z Flip

3IPX8 se bazează pe condițiile de testare pentru o scufundare de până la 1,5 metri în apă dulce timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizarea pe plajă sau piscină. Nu este rezistent la praf.