Se încarcă...
  • Pachetul „Home Deal” disponibil pentru 9,9 euro/lună pentru clienții care aleg exclusiv servicii fixe sau 7,9 euro/lună pentru clienții care sunt abonați ai serviciilor mobile le oferă utilizatorilor, gratuit, oricare alte două beneficii dintr-o listă de patru
  • Clienţii care aleg experiența completă cu toate cele 4 extra opţiuni au la dispoziţie pachetul „All inclusive” cu HBO și HBO GO gratuite, pentru 24 de luni, la prețul promoțional de 14,9 euro/lună dacă doresc doar servicii fixe, respectiv 12,9 euro/lună pentru abonații serviciilor mobile

București, 1 septembrie 2021 – În premieră pe piața de telecomunicații din România, Vodafone lansează o nouă ofertă simplificată și flexibilă de servicii de internet fix și televiziune, la care utilizatorii au opțiunea de a adăuga gratuit beneficii extra, la alegere, în funcție de preferințe, având totodată o claritate mai bună în ceea ce privește conținutul pachetului și costurile aferente. Oferta este disponibilă în perioada 1 septembrie – 31 octombrie a.c.

Pachetul Home Deal include Internet de 500 Mbps și TV cu 157 de canale (opțiunea Sport inclusă). La acest pachet, clienții pot adăuga, în funcție de preferințe și fără niciun cost suplimentar, două dintre următoarele patru extra beneficii: HBO și HBO GO gratuite pentru 12 luni, Vodafone TV cu opțiunile de video on demand și canale 4K, 40 de canale TV suplimentare sau un mini-router Wi-Fi portabil (internet back-up). Pachetul este disponibil pentru 9,9 euro/lună pentru clienții care aleg exclusiv servicii fixe sau 7,9 euro/lună pentru abonații serviciilor mobile.

Pentru clienții care își doresc toate aceste beneficii, Vodafone a lansat pachetul All inclusive cu HBO și HBO GO gratuite pentru 24 de luni, la prețul promoțional de 14,9 euro/lună pentru clienții care doresc doar servicii fixe, respectiv 12,9 euro/lună pentru abonații serviciilor mobile.

Atunci când gândim ofertele comerciale, pe lângă servicii de calitate, de ultimă generație, ne dorim să le oferim clienților noştri beneficii relevante şi atrăgătoare și pachete de servicii care să răspundă cât mai bine obiceiurilor de consum și dorințelor acestora, dar și transparență și ușurința de a alege ceea ce este mai bun pentru ei. Noua ofertă comercială este semnificativ simplificată și le dă clienților posibilitatea de a-și configura cu extra beneficii pachetul de servicii fixe, simplu și rapid. Prin această ofertă, le punem clienților la dispoziție acces la internet fix de cea mai înaltă calitate, dar și la cel mai variat pachet de canale TV și conținut video on demand din România, la prețuri imbatabile, de la doar 7,9 euro/lună”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Director, Vodafone România.

Vodafone TV - conținut pentru toate gusturile, cu cel mai mare număr de canale TV

Serviciul Vodafone TV are la bază o platformă ce include un mediabox 4K, unic pe piața din România, care îmbină interactivitatea, aplicațiile de streaming și cablul digital. Cu Vodafone TV, utilizatorii se pot bucura de cea mai bogată ofertă de conținut, ce include cea mai extinsă grilă TV, până la 200 de canale în format SD, HD și 4K, precum și de cea mai vastă colecție video on demand, cu mii de ore de conținut de calitate și tot conținutul HBO GO într-o secțiune dedicată, care oferă acces la producţii HBO - seriale originale, filme, documentare, producţii locale, dar şi seriale, filme şi programe pentru copii ale altor furnizori de conţinut premium.

Supernet Fibră de la Vodafone – internet fix de cea mai înaltă calitate

Vodafone România investește constant în extinderea rețelei sale fixe de Internet, televiziune și telefonie și pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite. Supernet Fibră de la Vodafone oferă viteze de internet de până la 1Gbps, o conexiune stabilă și cea mai bună experiență Wi-Fi din România prin intermediul router-ului Super Wi-Fi.

Mai multe detalii despre oferta lansată astăzi sunt disponibile aici.

Despre Vodafone

Vodafone este o companie lider în domeniul telecomunicațiilor în Europa și Africa. Misiunea noastră este să „conectăm pentru un viitor mai bun” care permite o societate digitală incluzivă și durabilă. Experiența și prezența noastră extinse ne oferă oportunitatea unică de a susține schimbarea pozitivă pentru societate. Rețelele noastre mențin familiile, prietenii, afacerile și guvernele conectate – așa cum a fost demonstrate clar în cazul Covid-19 - și avem un rol esențial în menținerea funcționării economiilor și a sectoarelor critice, precum educația și asistența medicală.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile și fixe în Europa și cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastră de tehnologie M-Pesa permite, în Africa, unui număr de peste 50 de milioane de oameni să beneficieze de acces la plăți mobile și servicii financiare. Operăm rețele mobile și fixe în 21 de țări și 49 de rețele mobile partenere. La 30 iunie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV și peste 130 milioane de dispozitive IoT conectate.

Susținem diversitatea și incluziunea prin politicile noastre de maternitate și concediu parental, prin furnizarea de oportunități multiple de dezvoltare femeilor cu ajutorul conexiunilor mobile și fixe, precum și prin îmbunătățirea accesului la educație și abilități digitale pentru femei și pentru societate, în general. Apreciem și tratăm cu respect toate persoanele, indiferent de rasă, etnie, dizabilitate, vârstă, orientare sexuală, identitate de gen, credință, cultură sau religie.

Totodată, Vodafone ia măsuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu 50% până în 2025, până la net zero până în 2040, prin achiziția de 100% energie electrică din surse regenerabile până în 2025 și până în iulie 2021 în Europa, reutilizând, revânzând sau reciclând 100% din echipamentele noastre de rețea care devin redundante.

Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com, urmăriți-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectați-vă cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.