Se încarcă...

București, 24 noiembrie 2021 – La Vodafone, Crăciunul vine cu daruri pentru clienții săi: tablete, vouchere pentru achiziția de telefoane smart, gadgeturi, internet nelimitat, dar și cea mai bună experiență de vizionare TV de pe piață, prin platforma Vodafone TV. Oferta este disponibilă până în luna ianuarie.

Suntem aproape de finalul încă unui an dificil, în care ne-am bazat pe tehnologie și comunicații electronice pentru a ne continua activitatea, la birou și acasă, pentru a învăța, dar și pentru divertisment. Mai mult, a fost un an în care Vodafone și-a continuat parcursul de transformare dintr-o companie de telecomunicații într-una de tehnologie, care asigură acces la servicii convergente pentru un număr cât mai mare de oameni, în misiunea noastră de a nu lăsa pe nimeni în urmă în evoluția către o societate digitală incluzivă. Astfel, ne dorim să avem cu toții un Crăciun magic, să fim mai conectați unii cu ceilalți și să ne bucurăm împreună de darurile primite. Ne-am propus să oferim clienților noștri, existenți și noi, cadouri, acesta fiind modul nostru de a ne arăta recunoștința pentru că ne-au fost alături, pentru că au avut încredere în noi și în serviciile noastre, pentru că ne impulsionează în fiecare zi să fim mai buni în ceea ce facem și pentru că ne ajută, folosind serviciile noastre, să ducem binele mai departe către cei care au cea mai mare nevoie de el”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director.

Tablete, căști wireless și Internet nelimitat, pentru abonați

Oferta de Crăciun la achiziția de abonamente de servicii mobile de la Vodafone vine cu tablete, căști wireless sau internet nelimitat, în funcție de planul tarifar ales. Astfel, clienții care optează pentru unul dintre abonamentele RED Infinity 22 sau RED 15 vor putea alege între o tabletă sau o pereche de căști wireless, în timp ce abonamentul RED 12 vine cu căști wireless gratis, respectiv trei luni de acces nelimitat la Internet în cazul abonamentului RED 9.

Tablete, căști wireless și Internet nelimitat vor primi și abonații existenți care optează pentru prelungirea abonamentului, în funcție de valoarea acestuia și de criteriile de eligibilitate.

Totodată, utilizatorii prepay care se portează în rețeaua Vodafone vor primi un voucher de 50 de euro pentru achiziția unui telefon smart pe www.vodafone.ro, dacă optează pentru unul dintre planurile tarifare RED Infinity 22 sau RED 15, respectiv internet nelimitat timp de trei luni în cazul abonamentelor RED 9 și RED 12.

Nu în ultimul rând, toți abonații la serviciile mobile vor primi un voucher cadou în valoare de 50 de euro pentru achiziția unui telefon smart de pe www.vodafone.ro, până la sfârșitul anului.

Vouchere de 50 de euro pentru achiziția de telefoane smart, la cartelă

De Crăciun, clienții care achiziționează Oferta 6 la cartelă cu număr nou, o primesc la prețul de cinci euro, alături de un voucher în valoare de 50 de euro pe care îl pot folosi pe www.vodafone.ro, pentru achiziționarea unui telefon smart, fără abonament. De același voucher se pot bucura și clienții prepaid existenți care optează pentru orice ofertă începând cu Oferta 6.

Vodafone TV, o experiență complet integrată de vizionare, în cadoul de Crăciun de la Vodafone

Pachetul de servicii cu Internet și televiziune Home Deal (Net500 +197 de canale TV) este disponibil de Crăciun la un preț promoțional de 9,9 euro pe lună, alături de Vodafone TV cu opțiunea 4K oferite cadou. Vodafone TV este o platformă TV unică în România, care aduce o experiență integrată de vizionare, adaptată noilor nevoi de consum ale utilizatorilor. Mediabox-ul 4K îmbină funcțiile TV interactive (Pause/Play, Catch-up/Replay), cu aplicațiile de streaming și cel mai mare număr de canale TV, împreună cu o librărie cu mii de ore de conținut. Experiența este completată de extraopțiunea 4K (Look 4K, Eurosport 4K și Insight TV), pentru a le oferi clienților cea mai bogată și variată ofertă de conținut, acasă sau „on the go”, prin intermediul aplicației mobile. Pentru clienții de servicii mobile, pachetul este disponibil la prețul de 7,9 euro/lună.

Pentru clienții serviciilor fixe, Crăciunul vine cu și mai multe daruri: upgrade gratuit pentru clienții de Net 300 la Net 500, până la 50 de canale TV extra pentru trei luni, gratuit, și Vodafone TV cadou la reînnoirea abonamentului.

Mai multe detalii despre noua ofertă Vodafone România sunt disponibile pe www.vodafone.ro/craciun.

Despre Vodafone

Vodafone este o companie lider în domeniul telecomunicațiilor în Europa și Africa. Misiunea noastră este să „conectăm pentru un viitor mai bun” care permite o societate digitală incluzivă și durabilă. Expertiza și prezența noastră extinsă ne oferă oportunitatea unică de a susține schimbarea pozitivă pentru societate. Rețelele noastre mențin familiile, prietenii, afacerile și guvernele conectate – așa cum a fost demonstrat clar în cazul Covid-19 - și avem un rol esențial în menținerea funcționării economiilor și a sectoarelor critice, precum educația și asistența medicală.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile și fixe din Europa și cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastră de tehnologie M-Pesa permite, în Africa, unui număr de peste 50 de milioane de oameni să beneficieze de acces la plăți mobile și servicii financiare. Operăm rețele mobile și fixe în 21 de țări și 52 de rețele mobile partenere. La 30 septembrie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori de servicii mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV și peste 136 milioane de dispozitive IoT conectate.

Susținem diversitatea și incluziunea prin politicile noastre de maternitate și concediu parental, prin furnizarea de oportunități multiple de dezvoltare femeilor cu ajutorul conexiunilor mobile și fixe, precum și prin îmbunătățirea accesului la educație și abilități digitale pentru femei și pentru societate, în general. Apreciem și tratăm cu respect toate persoanele, indiferent de rasă, etnie, dizabilitate, vârstă, orientare sexuală, identitate de gen, credință, cultură sau religie.

Totodată, Vodafone ia măsuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră până la net zero până în 2040, prin achiziția de 100% energie electrică din surse regenerabile în Europa și în toate operațiunile noastre până în 2025, reutilizând, revânzând sau reciclând 100% din echipamentele noastre de rețea care devin redundante.

Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com, urmăriți-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectați-vă cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.