Se încarcă...

Vodafone continuă să sprijine Global Citizen prin difuzarea Global Citizen Prize Awards pe 20 decembrie

București, 17 decembrie 2020 – Vodafone continuă susținerea pe termen lung a Global Citizen, mișcarea internațională care militează pentru combaterea sărăciei, printr-o nouă etapă a parteneriatului cu ocazia Global Citizen Prize Awards ce va avea loc în acest weekend.

Evenimentul este o prezentare, pusă în scenă de staruri internaționale, a realizărilor și eforturilor de a contribui la eliminarea sărăciei extreme în ultimele 12 luni tumultoase. Vodafone va transmite ceremonia pe platformele sale de televiziune și web în România, pe 20 decembrie, începând cu ora 20:00. Evenimentul va fi disponibil pe platformele Vodafone TV din România, Italia, Ungaria, Republica Cehă, Grecia, Turcia și Portugalia, precum și pe Vodafone.com timp de 30 de zile începând de duminică, 20 decembrie.

Evenimentul va fi găzduit de cântărețul John Legend – care, de asemenea, va susține un recital – și va include momente muzicale interpretate de Alessia Cara, Carrie Underwood, Common, Gwen Stefani, JoJo și Tori Kelly, dar și apariții precum: prezentatorul TV John Oliver, actorul Nick Jonas și soția sa Priyanka Chopra Jonas, actorul Nikolaj Coster-Waldau. Global Citizen Prize Awards onorează persoanele care depun eforturi extraordinare pentru a-i ajuta pe oamenii cei mai vulnerabili din lume, pentru a face lumea un loc mai bun, dar și pentru a inspira și alte persoane să se implice. Premiile vor fi acordate pentru leadership-ul mondial, liderilor din afaceri care au îmbinat munca cu impactul semnificativ pentru societate, măiestria, leadership-ul tinerilor și eroismul în diferite țări.

Vodafone lucrează cu Global Citizen de câțiva ani și, în aprilie 2020, a susținut organizația în transmisiunea revoluționară One World: Together At Home, care a inclus spectacole live cu unii dintre cei mai apreciați muzicieni din lume pentru a sărbători și a sublinia importanța eforturilor depuse de profesioniștii din domeniul sănătății în stadiile incipiente ale pandemiei de coronavirus.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România, a declarat: „Suntem foarte mândri de munca pe care Vodafone și Global Citizen au făcut-o împreună, mai întâi în Africa și, mai recent, în cadrul celor două evenimente muzicale televizate din acest an. Sprijinul nostru reflectă interesele comune și include activități care vorbesc cu fermitate despre rolul Vodafone în cadrul societății și despre angajamentul de a îmbunătăți un miliard de vieți prin construirea unei societăți digitale reziliente și durabile, ce susține incluziunea. Ultimele 12 luni au subliniat importanța conexiunilor digitale și rolul critic al Vodafone în ceea ce privește susținerea oamenilor pentru a putea lucra și suportul oferit companiilor pentru a rămâne operaționale, furnizarea de servicii de urgență, facilitarea accesului la educație și ajutorul oferit oamenilor pentru a rămâne conectați cu familiile și prietenii. Viziunea noastră este crearea unei societăți ce susține incluziunea, capabilă să reducă decalajele semnificative care îi afectează pe cei mai vulnerabili prin utilizarea puterii digitale. Suntem încântați să împărtășim această viziune cu Global Citizen, deoarece ne propunem să oferim posibilitatea oamenilor din întreaga lume să ni se alăture în această călătorie.”

Despre Vodafone
Vodafone este o companie lider în domeniul telecomunicațiilor în Europa și Africa. Misiunea noastră este să „conectăm pentru un viitor mai bun”, iar capabilitățile, experiența și prezența noastră extinsă ne oferă oportunitatea unică de a susține schimbarea pozitivă pentru societate. Rețelele noastre mențin familiile, prietenii, afacerile și guvernele conectate și – așa cum a fost demonstrat clar în situația generată de Covid-19 – avem un rol esențial în menținerea funcționării economiilor și a sectoarelor critice, precum educația și asistența medicală.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile și fixe în Europa, este cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume, iar platforma noastră de tehnologie M-Pesa permite, în Africa, unui număr de peste 45 de milioane de oameni să beneficieze de acces la plăți mobile și servicii financiare. Operăm rețele mobile și fixe în 21 de țări și 48 de rețele mobile partenere. La 30 iunie 2020, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 27 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienţi ai serviciilor TV și peste 112 milioane de dispozitive IoT conectate.

Susținem diversitatea și incluziunea prin politicile de concediu de maternitate și parental, sprijinim femeile să-și atingă potențialul cu ajutorul serviciilor de comunicații și îmbunătățind accesul la educație și abilități digitale pentru femei, tinere și pentru societate, în general. Tratăm cu respect toate persoanele, indiferent de rasă, etnie, dizabilitate, vârstă, orientare sexuală, identitate de gen, credință, cultură sau religie.

De asemenea, Vodafone ia măsuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gazele cu efect de seră cu 50% până în 2025, prin achiziția de 100% energie electrică din surse regenerabile până în 2025 pentru operațiunile sale și prin reutilizarea, revânzarea sau reciclarea a 100% din echipamentele noastre de rețea care devin redundante.