Se încarcă...

Vodafone asigură buna dispoziție de 1 mai!

Vodafone asigură buna dispoziție de 1 mai! Toată România este invitată la o serie de concerte de (3) zile mari! Dacă în acest an nu putem sărbători 1 mai la mare, vă dăm întâlnire pe https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici unde vom petrece #împreună cu muzică LIVE din confortul casei noastre.

Între 30 aprilie și 2 mai, artiști renumiți vor aduce un strop de libertate în casele românilor prin muzica lor.

LINE UP:

Joi, 30 aprilie

20.00 – DL Goe va oferi o combinație eclectică de pop, rock, blues și gipsy-jazz LIVE.
20.30 – byron urcă pe scena de-acasă și va cânta LIVE piese de pe noul album “Noua”, dar și alte hituri ale trupei.

Vineri, 1 mai

20.00 – Jean Gavril deschide ziua de concerte. Fără să-și încadreze muzica într-un stil anume, el cucerește cu aluziile sale subtile către muzica pop și funk a anilor '60, în piese precum “Totul sau nimic”, “Tocuri”, “Fată, bea cu mine” și "Oh Ramona", cântate LIVE.
20.30 - Tudor Chirilă urcă pe scenă. El nu doar că va cânta LIVE, dar ne va și deschide porțile către unul dintre cele mai personale procese din viața unui artist: procesul lui de creație a unui cântec.
22.00 – Alt Om intră LIVE cu un DJ Set.

Sâmbătă, 2 mai

20.00 – Alina Manole preia scena. Îi place să se joace și să combine teatrul cu jazz-ul într-un stil original, pe care de-acum îl aduce LIVE de-acasă... acasă.
20.30 - Irina Rimes închide weekend-ul prelungit de muzică LIVE. Cele 250 de milioane de vizualizări pe care le-au adunat piesele ei pe YouTube ne spun că nu mai are nevoie de nicio descriere, ci doar de aplauzele și susținerea noastră.

#StămAcasă de 1 mai, dar tot dansăm pentru că avem concerte LIVE de pe https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici

„Împreună mai puternici” este o inițiativă Vodafone care aduce LIVE la în casele românilor teatru, muzică, sport și masterclass-uri cu artiști și specialiști, pe care vă invităm să îi susținem și să-i aplaudăm împreună.