Se încarcă...
 • Vodafone România și UPC au încheiat procesul de fuziune

  București, 31 martie 2020 – Achiziția UPC este una dintre cele mai importante tranzacții de pe piața de telecomunicații din România. În urma achiziției, Vodafone devine un partener semnificativ în ceea ce privește serviciile de telecomunicații complete și va oferi mai multe beneficii și produse de top clienților, companiilor, dar și altor actori sociali și economici. Totodată, Vodafone va susține un parcurs ascendent pentru economia digitală a României.

  Află mai multe Vodafone România și UPC au încheiat procesul de fuziune
 • Vodafone menține românii conectați în "Cea mai performantă rețea mobilă"

  București, 30 martie 2020 – Vodafone România a fost certificată drept cea mai performantă rețea mobilă din România, obținând cel mai mare punctaj total pentru calitatea și performanța rețelei mobile. Certificarea calității seviciilor mobile oferite de Vodafone România este acordată după măsurători efectuate asupra tuturor rețelelor mobile din România de către auditorul independent umlaut AG (fostul P3 communications GmbH), în perioada 10 februarie ̵ 2 martie 2020. Aceasta este cea de-a șasea certificare consecutivă oferită companiei Vodafone România ca urmare a măsurătorilor efectuate de către auditorul independent umlaut AG.

  Află mai multe Vodafone menține românii conectați în "Cea mai performantă rețea mobilă"
 • Vodafone România depune toate eforturile pentru a-i menține pe români conectați

  București, 20 martie 2020 – Sănătatea și siguranța angajaților și clienților noștri reprezintă prioritatea numărul 1 a Vodafone România. Prezența COVID-19 în România are un impact semnificativ asupra vieții noastre de zi cu zi, schimbând modul în care interacționăm, lucrăm, învățăm, ne petrecem timpul liber.

  Află mai multe Vodafone România depune toate eforturile pentru a-i menține pe români conectați
 • Vodafone România lansează oferte speciale complete pentru antreprenori

  București, 5 martie 2020 – Vodafone România lansează noi oferte speciale dedicate antreprenorilor și micilor întreprinzători, cu servicii complete fixe și mobile, dezvoltate pe baza cerințelor exprimate de aceștia și adaptate nevoilor lor de business. În premieră în România, Vodafone pune la dispoziția antreprenorilor oferte ce includ pachete complete de servicii de comunicații fixe și mobile: voce și date nelimitate, televiziune și Wi-Fi de mare viteză, plus un echipament la alegere – smart TV sau smartphone – de care clienții pot beneficia începând de la 0 euro, în funcție de oferta aleasă.

  Află mai multe Vodafone România lansează oferte speciale complete pentru antreprenori
 • Vodafone România creează primele holograme live la rezoluție 4K din lume

  București, 4 martie 2020 – Vodafone România continuă să inoveze și stabilește noi premiere cu ajutorul capacităților de top ale rețelei, experiența în tehnologie și angajamentul de a susține un viitor mai bine conectat. La un an de la premiera mondială reprezentată de primul concert rock care a integrat, cu ajutorul 5G, o hologramă live, Vodafone România trece la nivelul următor și creează holograme live la rezoluție 4K tot cu ajutorul tehnologiei 5G.

  Află mai multe Vodafone România creează primele holograme live la rezoluție 4K din lume
 • Noua serie Samsung Galaxy S20 este disponibilă pentru precomandă la Vodafone România

  București, 12 februarie 2020 – Vodafone România a deschis precomenzile pentru Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean. Noile modele Galaxy S sunt disponibile pentru clienții Vodafone România în câteva variante de culoare: Cosmic Grey (Galaxy S20, S20+, S20 Ultra), Cloud Blue (Galaxy S20, S20+), Cloud Pink (Galaxy S20) și Cosmic Black (Galaxy S20+, S20 Ultra).

  Află mai multe Noua serie Samsung Galaxy S20 este disponibilă pentru precomandă la Vodafone România
 • Vodafone România își reafirmă angajamentul de a reduce impactul asupra mediului și achiziționează 100% energie verde pentru derularea operațiunilor, începând din acest an

  București, 10 februarie 2020 – Vodafone România anunță o etapă majoră în cadrul obiectivului strategic asumat, de a reduce amprenta de carbon și impactul asupra mediului. Astfel, începând din 2020, Vodafone România achiziționează în proporție de 100% energie verde, din surse regenerabile, pentru derularea operațiunilor sale, ca urmare a renegocierii contractelor cu furnizorii de energie. Pentru energia verde achiziționată în 2020, certificatele de proveniență vor fi eliberate de către furnizori la începutul anului următor sau semestrial, după caz.

  Află mai multe Vodafone România își reafirmă angajamentul de a reduce impactul asupra mediului și achiziționează 100% energie verde pentru derularea operațiunilor, începând din acest an
 • Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019

  București, 5 februarie 2020 – Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc. Ca urmare a finalizării procesului de achiziție a UPC România în data de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest trimestru includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România.

  Află mai multe Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019
 • Vodafone România o numește Director de Resurse Umane pe Anca Marcu, începând cu 23 martie 2020

  București, 3 februarie 2020 – Anca Marcu devine, începând cu data de 23 martie 2020, Director de Resurse Umane și membru al echipei executive Vodafone și UPC România, raportându-i direct lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei. Anca Marcu o va înlocui pe Fragiski Melissa, care a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii februarie 2020 pentru a urma o oportunitate profesională externă.

  Află mai multe Vodafone România o numește Director de Resurse Umane pe Anca Marcu, începând cu 23 martie 2020
 • Vodafone recunoscut drept Top Employer 2020 de către Top Employers Institute

  București, 30 ianuarie 2020 – Vodafone România a primit în mod oficial certificarea Top Employer 2020 din partea Top Employers Institute, o autoritate globală în ceea ce privește recunoașterea excelenței în practicile organizaționale de resurse umane. Această nominalizare a avut loc în urma unei evaluări detaliate desfășurate pe parcursul câtorva săptămâni și care urmărește zece teme esențiale din politica de HR și bunele practici ale companiilor audiate, teme pe care fiecare angajator de top ar trebui să le ia în considerare pentru asigurarea bunăstării și dezvoltării favorabile ale salariaților.

  Află mai multe Vodafone recunoscut drept Top Employer 2020 de către Top Employers Institute
 • Eurosport 4K este disponibil gratuit pentru abonatii UPC din si mai multe orase din Romania

  Continutul sportiv de cea mai buna calitate disponibil la cea mai inalta claritate ajunge acum, gratuit, la abonatii UPC din mai multe orase din Romania!

  Află mai multe Eurosport 4K este disponibil gratuit pentru abonatii UPC din si mai multe orase din Romania
 • Vodafone este sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis din 2020 difuzate de Eurosport

  București, 15 ianuarie 2020 – Vodafone România este, din 2020, sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis - Grand Slam și circuitul ATP - difuzate de canalele Eurosport. Începând cu Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie 2020), clienții Vodafone și UPC vor putea viziona toate meciurile de tenis din competițiile menționate anterior pe canalele Eurosport 1 și 2, disponibile în grilele Vodafone TV și UPC.

  Află mai multe Vodafone este sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis din 2020 difuzate de Eurosport