Se încarcă...
 • Noua serie Samsung Galaxy S20 este disponibilă pentru precomandă la Vodafone România

  București, 12 februarie 2020 – Vodafone România a deschis precomenzile pentru Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean. Noile modele Galaxy S sunt disponibile pentru clienții Vodafone România în câteva variante de culoare: Cosmic Grey (Galaxy S20, S20+, S20 Ultra), Cloud Blue (Galaxy S20, S20+), Cloud Pink (Galaxy S20) și Cosmic Black (Galaxy S20+, S20 Ultra).

  Află mai multe Noua serie Samsung Galaxy S20 este disponibilă pentru precomandă la Vodafone România
 • Vodafone România își reafirmă angajamentul de a reduce impactul asupra mediului și achiziționează 100% energie verde pentru derularea operațiunilor, începând din acest an

  București, 10 februarie 2020 – Vodafone România anunță o etapă majoră în cadrul obiectivului strategic asumat, de a reduce amprenta de carbon și impactul asupra mediului. Astfel, începând din 2020, Vodafone România achiziționează în proporție de 100% energie verde, din surse regenerabile, pentru derularea operațiunilor sale, ca urmare a renegocierii contractelor cu furnizorii de energie. Pentru energia verde achiziționată în 2020, certificatele de proveniență vor fi eliberate de către furnizori la începutul anului următor sau semestrial, după caz.

  Află mai multe Vodafone România își reafirmă angajamentul de a reduce impactul asupra mediului și achiziționează 100% energie verde pentru derularea operațiunilor, începând din acest an
 • Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019

  București, 5 februarie 2020 – Vodafone România anunță principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc. Ca urmare a finalizării procesului de achiziție a UPC România în data de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest trimestru includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România.

  Află mai multe Vodafone România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019
 • Vodafone România o numește Director de Resurse Umane pe Anca Marcu, începând cu 23 martie 2020

  București, 3 februarie 2020 – Anca Marcu devine, începând cu data de 23 martie 2020, Director de Resurse Umane și membru al echipei executive Vodafone și UPC România, raportându-i direct lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei. Anca Marcu o va înlocui pe Fragiski Melissa, care a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii februarie 2020 pentru a urma o oportunitate profesională externă.

  Află mai multe Vodafone România o numește Director de Resurse Umane pe Anca Marcu, începând cu 23 martie 2020
 • Vodafone recunoscut drept Top Employer 2020 de către Top Employers Institute

  București, 30 ianuarie 2020 – Vodafone România a primit în mod oficial certificarea Top Employer 2020 din partea Top Employers Institute, o autoritate globală în ceea ce privește recunoașterea excelenței în practicile organizaționale de resurse umane. Această nominalizare a avut loc în urma unei evaluări detaliate desfășurate pe parcursul câtorva săptămâni și care urmărește zece teme esențiale din politica de HR și bunele practici ale companiilor audiate, teme pe care fiecare angajator de top ar trebui să le ia în considerare pentru asigurarea bunăstării și dezvoltării favorabile ale salariaților.

  Află mai multe Vodafone recunoscut drept Top Employer 2020 de către Top Employers Institute
 • Eurosport 4K este disponibil gratuit pentru abonatii UPC din si mai multe orase din Romania

  Continutul sportiv de cea mai buna calitate disponibil la cea mai inalta claritate ajunge acum, gratuit, la abonatii UPC din mai multe orase din Romania!

  Află mai multe Eurosport 4K este disponibil gratuit pentru abonatii UPC din si mai multe orase din Romania
 • Vodafone este sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis din 2020 difuzate de Eurosport

  București, 15 ianuarie 2020 – Vodafone România este, din 2020, sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis - Grand Slam și circuitul ATP - difuzate de canalele Eurosport. Începând cu Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie 2020), clienții Vodafone și UPC vor putea viziona toate meciurile de tenis din competițiile menționate anterior pe canalele Eurosport 1 și 2, disponibile în grilele Vodafone TV și UPC.

  Află mai multe Vodafone este sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis din 2020 difuzate de Eurosport